(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Bij onze Italiaanse kweker Emanuele beginnen de Crumbled Cookies toppen trichomen te ontwikkelen en niet te zuinig ook. Met zijn organisatie In Dab We Trust is Emanuele zelf echter naar Lanzarote verkast, om daar een heuse Cannabis Social Club te beginnen. Een korte kweekupdate dus, maar wel met mooie plaatjes!

Mijn groeten aan de geweldige gemeenschap van CNNBS en mijn excuses voor de kleine vertraging. Ik heb het waanzinnig druk gehad en ben extreem gefocust op een echte belangrijke nieuwe stap. Over de interessante veranderingen van de afgelopen weken valt zoveel over te schrijven en te delen, maar dit is en blijft uiteindelijk een kweekverslag dus ik zal het kort houden.

We zijn uiteindelijk naar Lanzarote verhuisd om verder te gaan met onze projecten, waaronder onze Social Club. Dit vulkanische eiland is een concentraat van pure kracht en positieve energie, evenals de cannabisgemeenschap van de andere Canarische Eilanden. Voor ons is het de perfecte plek om onze ideeën te ontwikkelen en vorm te geven; en terwijl ik typ is het 27 graden!

Tijd voor koekjes

Ik zou graag veel meer over mijn indrukken tijdens de eerste weken hier vertellen, maar de reden van dit verhaal is natuurlijk onze mooie Crumbled Cookies. Een meesterwerk van DSP Genetics, onze belangrijkste partner.

De bloei gaat hier prima. De temperatuur blijft ondanks de kweeklampen constant 26 graden. De luchtvochtigheid daarbij is 35 tot 40%. Prima omstandigheden voor een paar wietplanten in de bloei. De lage luchtvochtigheid stimuleert de trichoomvorming en voorkomt tegelijkertijd toprot en andere schimmels.

De kleur van de Crumbled Cookies wordt gemakkelijk paars als de temperatuur daalt. Daarom zorg ik ervoor dat ik de komende weken gedurende de nacht 18 graden (nooit onder!) of iets meer heb. De toppen maken nu  volledige legioenen trichomen aan en in de kweekruimte ruikt het naar de typische geur van Girl Scout Cookies.

De Crumbled Cookies heeft een bossige structuur en een goede opbrengst, ondanks de enorme harsproductie die de plant beschermt tegen ziekten, infecties en schimmels. In week zes stop ik met het toedienen van meststoffen en begin ik met het spoelen. Ik geef de planten dan alleen nog water, zonder voeding. Waarom ik spoel hoef ik waarschijnlijk niet meer uit te leggen maar hier is voor de zekerheid toch even een link.

Geniet van de foto’s en blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten via onze website en Instagram.

(advertentie)