(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

We sluiten de week af met een allerschattigst edoch apestoned dierenverhaal uit cannabis paradijs Canada. In New Brunswick woont Colin Sullivan en die kweekt buiten wiet. En wat er toen gebeurde… ach ja, check het zelf maar snel want woorden schieten hier eigenlijk te kort!

Piep zei de muis en hij ging op zijn rug liggen

Moeten we nog iets vertellen voordat we woord en vooral veel beeld aan Colin geven? Nou, dat zijn Facebook-post inmiddels al 310.000 (!) keer gedeeld is? Niet gek toch voor een man en zijn muisje. En zo is het allemaal begonnen, een weekje of wat geleden:

For 2 days in a row Ive caught this little pot head taking leaves off of my plant and eating them untill he passes out….

Geplaatst door Colin Sullivan op Dinsdag 1 september 2020

 

Een tijdelijke logeerpartij

Gelukkig is Colin een echte vriend van zowel planten als dieren en bekommert hij zich over het lot van zijn ongenode gast die zo dol is op cannabis. Hij neemt het knaagdiertje zelfs in huis, wat een held! Om de viervoeter langzaam te laten afkicken geeft hij hem/haar zelfs nog wat wietblaadjes, hoe lief. En daarvan komt uiteraard een verslagje voor alle volgers die zo hartstochtelijk meeleven met de kleine knabbelaar:

So its been a couple of rough days for our little baked buddy here and despite a belly ache and a wicked bad case of the…

Geplaatst door Colin Sullivan op Woensdag 2 september 2020

 

So long my friend, till we meet again

Geweldige muis, je zou ‘m toch willen knuffelen, bijna. Maar hoe loopt dit avontuur af voor de kleine stonede knager die niet van de wietblaadjes af kan blijven, en wat hij (of zij) met een volle knock-out en een dagenlang ziekenverblijf bij een mens moest bekopen? Gelukkig houdt Colin ons daarvan ook op de hoogte met een update op zijn Facebook:

On The Rodent To Redemption !!! After a long and desperate battle with addiction this little mouse has grinded up his…

Geplaatst door Colin Sullivan op Zondag 6 september 2020

(advertenties)