(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Soms wil je gewoon even geen Kush of Girl Scout Cookies maar een oude vertrouwde goede Skunk. Super Skunk is op dat soort momenten een perfecte old school cannabis om de job done te krijgen zeg maar. Je wordt superstoned van Super Skunk en ook in de kweekruimte zal ze snel een van je favoriete planten zijn. 

Super Skunk is een mooie sterke wietplant met een ongekende groeikracht, ze is zeer makkelijk te kweken. Grote brede bladeren nemen iedere lichtstraal op en zetten die om in bonkige dikke toppen heerlijke Skunk. Zoet-aards en naar citrusvruchten smakende old school skunk om heerlijk ouderwets stoned mee te worden, dat is Super Skunk ten voeten uit.

Sensi Seeds is het zadenbedrijf waarbij je aanklopt als het om skunksoorten gaat. Ze hebben veel skunkvariëteiten zoals Skunk #1, White Skunk en Sensi Skunk om er maar een paar te noemen. En van sommige van deze soorten is er dan ook nog een autoflower variant. Sensi heeft haar sporen verdiend als het om Skunk gaat. Om skunk nóg vetter, dikker en smakelijker te maken kruisten ze hun beste Skunk #1 met de harsrijke Afghaanse Hasjplant. Het gevolg was een superpotente, superstinkende, en verrassend zoet smakende nieuwe soort die ontzettend graag groeit en bloeit. Een soort die met recht de super-toevoeging verdient.

Over behaalde cannabiscups in 1990 gaan we het niet meer hebben, maar dat skunk al een paar jaartjes meedraait moge duidelijk zijn. Dat betekent overigens niet dat deze indica je niet apestoned maakt. Pijn en stress ebben direct na de eerste halen weg en er vloeit een totale ontspanning door je lijf. Super Skunk doorstond de tand des tijds is nog steeds een zeer potente wietsoort. Omdat ze zo gemakkelijk te kweken is, en tegelijkertijd in staat is om je tolerantiegrens flink op te schroeven, staat Super Skunk ook wel bekend als de enige wietsoort die meer ervaring van de roker vraagt dan van de kweker.

  • Soort: indica dominante (80%) hybride
  • Genotype: Skunk #1, Hasjplant
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 45 – 50 dagen
  • Smaak: aards, citrus, zoet
  • Effect: mokerslag stoned, pijnstillend, ontspannen
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds

 

(advertenties)