(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ze doen het niet vaak, maar áls ze dan een nieuwe soort op hun menukaart zetten kun je die maar beter serieus nemen. We hebben het over de cannabiscup verzamelaars van Serious Seeds en hun spiksplinternieuwe Serious Kush. Een moddervette en hagelwitte nieuwe strain op basis van OG Kush en White Russian. 

Het is lang wachten geweest op een nieuwe soort van de deskundige handen van Serious Seeds, maar Serious Kush maakt het wachten wel waar. Het is een moddervette en spierwitte kushvariant op basis van een originele OG Kush stek uit Amerika, en Serious’ eigen kaskraker White Russian.

Deze Kush neem je maar beter serious!

Deze Kush neem je maar beter serieus.

Het moet een geweldige opgave zijn geweest voor Serious Seeds om een soort als OG Kush nog te verbeteren. Toch is dat precies wat ze gedaan hebben, de nieuwe Serious Kush heeft zelfs al een prijs gewonnen.

Om de smakelijke OG Kush toppen nog vetter te maken hebben ze een ijzersterke kloon met hun witte cupwinnaar White Russian gecombineerd. Het is alsof ze de witte trichomendeken van de White Russian hebben genomen, en die rechtstreeks op de indringend geurende toppen van de OG Kush hebben geplakt.

De nieuwe F1 hybride combineert de extreme vetheid of dankness zoals de Amerikanen zeggen, van de OG Kush met de dikke plakkerige spierwitte laag trichomen van de White Russian

Serious Kush bloeit uit tot een plant met grote compacte bloemen met een bovengemiddelde trichoomproductie. Zolang de takken genoeg licht krijgen, vullen ze zich van boven tot onder tot een dik aaneengesloten cluster van toppen. De geur die de soort verspreid is sterk, penetrant en verraad meteen dat het hier om een Kush-soort gaat.

Het effect is zoals je mag verwachten van een Kush en White Russian kruising, ontzettend sterk. Het geeft je een totale ontspanning in je lichaam en nagelt je gemakkelijk vast aan je bankstel. Dit is precies het medicinale effect waar pijnpatiënten en mensen met slaapproblemen naar op zoek zijn. De eerste cup voor Serious Kush ging naar een van de klanten van het zadenbedrijf die er de derde plaats in de categorie indica op de IC420 cup in Amsterdam mee in de wacht sleepte. Waarschijnlijk is het de eerste van een lange reeks.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: OG Kush, White Russian
  • Bloeitijd: 56 tot 63 dagen
  • Oogst: tot 500 gr/m2
  • Geslacht: zowel gefeminiseerd als regulier
  • Oogstmoment buiten: halverwege oktober
  • Zadenbedrijf: Serious Seeds

 

(advertenties)