(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

G13 Widow is de aangewezen kandidaat om de THC-bovengrens van je eigen kweek mee op te zoeken. De soort werd gemaakt door de gerespecteerde zadenmakers van Mr Nice Seeds en combineert de legendarische G13 met de wereldberoemde White Widow, beiden THC-bommen van jewelste!

We mogen aannemen dat je als regelmatige RollingStoned lezer en cannabisliefhebber op de hoogte bent van de potentie van White Widow. Een knaller van een indica die vanwege haar dikke laag trichomen wereldberoemd werd en een soort wiet op de kaart zette: de zogenaamde ‘witte’ wietsoorten. En hoe meer THC, des te witter de wietsoort.

G13 is al even sterk, en er gaat tevens een sterk verhaal over deze indica de ronde. Volgens de G13-legende zou de soort namelijk een geheime-dienst kruising van de CIA, de FBI en andere geheime diensten zijn. Deze zouden een kruising gemaakt hebben van de sterkste soorten die ze over de hele wereld in beslag genomen hebben. In een geheim laboratorium van de universiteit van Missisippi zou de nieuwe superhybride in de jaren ’60 als een soort monster van Frankenstein tot leven zijn gekomen. Een enkele stek van deze superhybride zou door een onbekende medewerker naar buiten gesmokkeld zijn en zich zo verspreid hebben over de wereld.

De legende van G13 is waarschijnlijk niet waar, zoals de meeste legendes. Het enige stuk van het verhaal dat zeker wel waar is, is dat G13 een soort superplant is met een onmiskenbaar hoog THC percentage. Combineer dat in je hoofd maar eens met de met witte trichomen overladen toppen van White Widow en je snapt dat G13 Widow op zijn zachtst gezegd een zeer potente wietsoort is.

Geen typische hybride dus, maar een combinatie van twee superpotente indica’s. G13 Widow combineert genen uit Afghanistan, India en Brazilië in twee bijzondere fenotypes. Beiden supersterk en overladen met hars en THC. De smaak en het effect tussen de feno’s varieert ook en aangezien de zaden regulier zijn is deze soort bij uitstek geschikt om een mooie moederplant uit te kiezen. In het ene fenotype herken je nog een vleugje exotische sativa, maar het tweede exemplaar is een volbloed indica met keiharde toppen. Afhankelijk van het fenotype heeft G13 Widow een bloeifase van 7 of 10 weken. De strain heeft een lichte neiging om te strekken, maar kan in iedere gemiddeld hoge kweektent gekweekt worden.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: G13, White Widow
  • Bloeitijd: 7 tot 10 weken, afhankelijk van het fenotype
  • Geslacht: regulier
  • Verkrijgbaar bij: LightHouseStore.nl

 

Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)