(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dat Thaiwiet niet altijd een dorre bos met veel takken en zaad en weinig THC hoeft te zijn, bewijst deze fruitige F1 hybride van Ceres Seeds. Dat is namelijk een ware tropische verrassing die als een speer groeit, en zware, van de hars druipende toppen aanmaakt wanneer je haar een beetje verwent.

Fruity Thai is een soort van Ceres Seeds en geeft je het beste van twee werelden. De mooiste commerciële Hollandse soorten combineert ze met de exotische smaak en high van originele Thai soorten. Ceres Seeds is een zadenbank die in Nederland is gevestigd en zich heeft gespecialiseerd in het maken van eersteklas F1 hybriden. Dat zijn wietzaden die het product zijn van twee genetisch verschillende soorten, en daardoor 25% meer groeikracht bezitten. Hybride groeikracht noemen we dat. F1 kruisingen zijn doorgaans zeer stabiel en genetisch sterk.

Fruity Thai is ook zo’n F1 hybride met extra groeikracht. De toppen worden erg zwaar en zijn beladen met hars. Bij het roken levert dat een frisse zoeten smaak op en een heldere high. Dat zorgde ervoor dat de soort de winnaar was van de 19 High Times Cannabis Cup in de categorie ‘beste indica’.

 

Deze exotische soort heeft een weelderig sativa uiterlijk maar bezit alle kwaliteiten om je zo stoned te maken als een garnaal. Een bonghit die je met deze dame neemt, tovert gegarandeerd een dikke glimlach op je gezicht. Als je van wiet met een exotische smaak houdt en na het roken graag nog wat doet, dan is Fruity Thai wellicht een spekkie naar je bekkie. Fruity Thai staat dan ook bekend als de indica waar je niet stoned, maar high van wordt.

De planten hebben 8 tot 10 weken de tijd nodig om tot hun volle wasdom te komen en geven een mild zoete geur af naarmate de bloei vordert.

  • Soort: F1 hybride
  • Ouders: ‘Hollandse’ genetica x originele Thai
  • Cupwinnaar
  • Bloeitijd binnen: 55 tot 65 dagen
  • Buiten klaar: eind oktober
  • Geslacht: zowel regulier als gefeminiseerd te koop
  • Verkrijgbaar bij: Apollyon.nl
Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)