(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wie op zoek is naar een exclusief wietsoortje om bijvoorbeeld tot moederplant te bombarderen of gewoon om eens iets aparts te kweken, moet eens kijken tussen de limited edition zaden van DNA Genetics. Daar vind je namelijk een schat aan F1 juweeltjes zoals deze potente kruising met Purple, Chemdog, OG Kush en Captain Krypt OG.

Het leuke aan de limited edition zaden van DNA is een zekere exclusiviteit. De strains die DNA als gelimiteerde oplage uitbrengt zijn daarom bij uitstek geschikt voor diegenen die graag wat bijzonders te roken hebben. Neem de PCK, een kruising met genen van Purple, Chemdog, OG Kush en Captain Krypt. De zaden zijn alleen als niet-gefeminiseerde versie verkrijgbaar, dus bij uitstek geschikt voor een plekje tussen je favoriete moeders.

Purple Chem is een superpotente soort, dus waarom zou je ‘m kruisen? DNA’s antwoord hierop is even simpel als de vraag zelf. Namelijk om hem nóg sterker te maken! Door de Purple Chem te kruisen met een soort als Captain Krypt OG, creëerden ze een indica met een zeer hoog OG Kush gehalte die je maar beter serieus kunt nemen. Captain Krypt heeft een beetje een mysterieuze afkomst, maar is hoogstwaarschijnlijk opgebouwd uit een Chemdawg die ‘het’ deed met Lemon Thai, Hindu Kush en een Pakistaanse soort.

Al deze verschillende genetica gecombineerd, maakt Purple Chem een complexe hybride die zich uitstekend leent voor een moederplant selectie. De kruising is niet lastig om te kweken en zal vitale, compacte en sterke planten opleveren met enige variatie. Kies het mooiste exemplaar en je hebt een moeder voor het leven. En misschien wil je dit niet over je toekomstige moeder horen, maar PCK is sexy en superpotent!

  • Soort: indica dominante (80%) hybride
  • Genotype: Purple Chem, Captain Krypte OG
  • Geslacht: regulier
  • Bloeitijd: 60-70 dagen
  • Opbrengst: hoog
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)