(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Magic Bud; een toverachtige naam voor een fabelachtige wietsoort die het beste van zowel indica als sativa in zich heeft. In Magic Bud komen deze twee hoofdrassen namelijk op magische wijze (én met een beetje hulp van de zadenveredelaars van Paradise Seeds, oké dan) in balans.

De uitgekiende fifty-fifty mix van sativa en indicagenen zorgt ervoor dat je met Magic Bud, in slechts 56 dagen een heerlijke zoete exoot kunt kweken. Een wietsoort die je zowel een zwaar ontspannen gevoel in je lichaam bezorgt, maar je tegelijkertijd een magisch gevoel in je hoofd geeft. De smaak is zoet en bloem-achtig als parfum en – na een goede droog en cure behandeling – fluweelzacht in je keel.

magicbud2

Magic Bud toppen lijken van fluweel te zijn door de prachtige witte trichoomlaag.

Over fluweel gesproken; Magic Bud staat bekend om haar magistrale fluwelen uitstraling. In de bloeifase lijken de toppen wel met een dun laagje fluweel bedekt te zijn. De verleiding is wellicht groot, maar streel er maar niet overheen, je vingers zullen nog lang plakkerig aanvoelen.

Magic Bud is door haar indicagenen een soort die het ook buiten in Nederland en België goed doet. Ze heeft een wijds vertakt groeipatroon dus je doet er goed aan om haar niet al te dicht op haar zusters te zetten. De opbrengsten zijn goed, maar binnen worden de fluweelzachte buds pas echt dik en zwaar.

  • Soort: hybride wietoort (50/50)
  • Genotype: Niet bekend
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 56 dagen
  • Aroma: bloemig, zoet, parfum
  • Zadenbedrijf: Paradise Seeds
(advertenties)