(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een echte Kush zit vol met hars en heeft een ontzettend rijke en volle smaak. Bijna hetzelfde zouden we kunnen zeggen over Blueberry, de moeder aller Afghanica soorten. Het kan dus bijna niet anders dat Blue Kush – de veredelde kruising tussen Kush en Blueberry – minstens even zo vet, harsrijk en vol van smaak is.

Het zadenbedrijf verantwoordelijk voor deze ultieme kruising is het Spaanse Dinafem, tegenwoordig een van de grootste zadenbedrijven ter wereld. Als er één bedrijf is die weet hoe je het beste in een wietplant naar boven moet halen dan zijn zij het wel. Blue Kush is dan ook een zinnenprikkelende wietsoort, die bijna erotisch inwerkt op de zintuigen. Je smaakpapillen slaan op tilt, de vele kleurtinten van Blue Kush zijn oogverblindend mooi en de geur blijft je nog lang bij. Als je Blue Kush zou kunnen horen dan zou je er waarschijnlijk spontaan van gaan dansen.

blue_kush2Het moge duidelijk zijn dat Blue Kush een lust voor het oog is, met een heerlijke geur en smaak. De planten zijn stevig en vitaal en worden binnen niet al te groot. De structuur is mooi wijds vertakt en het uiteinde van iedere tak vind je een heerlijke top. Aan het einde van de bloeifase worden sommige exemplaren gemakkelijk paars, maar niet allemaal. Wat deze planten echter altijd gemeen hebben is een ontzettend volle zoete fruitige wietsmaak.

Blue Kush is niet moeilijk te kweken, zowel beginners als gevorderden behalen goed resultaten. En ook al zal de oogst van een gevorderde hydrokweker wat hoger liggen dan die van een thuis telende patiënt, de kwaliteit is altijd om je vingers bij af te likken. Een mooie korte bloeifase van 60 dagen zorgt ervoor dat je niet teveel tijd hebt om fouten te maken. Het THC percentage van Blue Kush ligt hoog, tot 20 procent. Het effect is dan ook zeer sterk, maar niet zo slaapverwekkend als een pure indica. Blue Kush is met 55% sativa-genen dan ook een typische hybride met een lekker uitgebalanceerd gevoel van euforie en ontspanning tegelijk.

  • Soort: indica (45%), sativa (55%) hybride
  • Genotype: OG Kush, Blueberry
  • Bloeitijd: 60 dagen
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Geschikt voor: binnen of buiten in een kas
  • Zadenbedrijf: Dinafem
  • Verkrijgbaar bij: SeedMarket.com
Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)