(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Honey Boo Boo is niet alleen een reality TV show rond het kind-modelletje Alana ‘Honey Boo Boo’ Thompson, maar ook een heerlijke F1 kruising van DNA Genetics. De reden van de vernoeming? Honey Boo Boo is een suikerzoete wietsoort, net als het knalroze suikerspin uiterlijk van Alana.

Tot zover de verklaring van de naam van deze wietsoort die alleen in gelimiteerde oplage verkrijgbaar is. Van meer belang zijn natuurlijk de eigenschappen van deze strain van DNA Genetics.

F1-kruising

Honey Boo Boo is een F1 kruising tussen twee indica dominante kush-spinoffs: Captain Krypt OG en Bubba Kush. Voor de creatie selecteerde DNA Genetics kun beste Captain Krypt OG mannetje om een van hun zoetste vrouwelijke Bubba Kush planten mee te bestuiven. Het resultaat is deze heerlijke zoete kushsoort met een krachtige hybride groeikracht en een mooie witte deken van hars.

Deze witte deken van hars maakt van Honey Boo Boo een heerlijke wietsoort om concentraten mee te maken. Of je topjes van deze soort nou perst tussen je moeders stijltang voor wat Rosin of dat je er een mooi BHO concentraat van maakt, de opbrengsten zijn gul en je concentraat zit stampvol terpenen – oftewel smaak.

Connaisseurscannabis

Honey Boo Boo is niet de allergrootste opbrenger en daarmee ook niet de meest commerciële soort, maar wel een typische connaisseurs-cannabis. Omdat ze slechts in gelimiteerde oplage en alleen als regulier zaad verkrijgbaar is, bij uitstek geschikt om een mooie moederplant van de selecteren zodat je echt iets aparts hebt. Je kunt gemiddeld goede oogsten verwachten van uitmuntende kwaliteit. Wanneer je de temperatuur in je kweekruimte aan het einde van de bloeifase een beetje omlaag kunt krijgen, worden Honey Boo Boo toppen ook nog eens prachtig paars.

Net als het kind-modelletje waar deze soort naar vernoemd is, maak je grote kans om een prijs in de wacht te slepen wanneer je ermee meedoet aan een cannabis cup. Iedereen is gek op de zoete paarse toppen, en al helemaal wanneer het effect inslaat.

honeyboobooschema

De genetische achtergrond van Honey Boo Boo liegt er niet om!

  • Soort: indica dominante (80%) F1 kruising
  • Genotype: Bubba Kush, Captain Krypt OG
  • Geslacht: regulier (niet gefeminiseerd)
  • Bloeitijd: 56 tot 63 dagen
  • Oogst: 400 tot 500 gr/m
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)