(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een heerlijke sativa met de zoete smaak van oer-Hollandse aardbeien die we onder meer kennen van de verslagen van Master Kroblo. Spliff’s Strawberry is het product van een Noordoost Amerikaanse Strawberry Cough en Skunk en Jack Herer en geeft je een zoet zinderende sativa high. 

De energieke sativa high maakt Spliff’s Strawberry bijzonder geschikt voor patiënten die door angsten en depressies gekweld worden. Ook al is het THC percentage van de wiet hoog, dat maakt de high niet loom maar juist upliftend en zet aan tot ondernemen. Een prima wietsoort om een fruitig ochtendjointje mee te draaien, een joint in de morgen is tenslotte een dag zonder zorgen.

Geef deze Strawberry vier tot vijf weken de tijd om te groeien vooraleer je haar op een 12-uurs regime zet voor de bloei. Toppen harden mooi uit en bedekken zich in de loop van de 8 tot 9 weken durende bloeifase steeds meer met een sprankelende laag harskristallen. Aan haar lange internodes te zien hebben we duidelijk met een echte sativa te maken. Strawberry maakt weinig blad aan en veel top en is daardoor een gemakkelijk te knippen plant.

14-1024x768

Een dikke Spliff’s Strawberry cola bij Master Kroblo

De eerste tekenen van de bloei laat deze Strawberry pas laat zien, toch duurt de bloeifase maar 8 weken. Je kunt de Strawberry prima scroggen, mocht ze wat te hoog willen worden naar jouw smaak. Laat je haar haar gang gaan dan zal ze binnen klimmen tot een hoogte van ongeveer 1 meter 20. Wees matig met voeding, ze floreert bij een streng dieet.

Spliff’s Strawberry smaakt heerlijk zoet en exotisch en is echt een lekkere fruitige sensatie. Een genot om te roken. De soort kent 3 verschillende fenotypen die vooral in smaak verschillen, variërend van bessen, grapefruit en ananas tot een duidelijk onderscheidende aardbeiensmaak. De sativa high mond vaak uit in een psychedelische trip met lachkicks en een enkele reis naar de koelkast om je vreetkick rustig te stemmen.

  • Soort: sativa dominante (90%) hybride
  • Ouders: Strawberry Cough x Skunk en Jack Herer
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 8 tot 9 weken
  • Buiten klaar: oktober
  • Smaak: zoet en fruitig aardbeien aroma
  • High: activerend
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertenties)