(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een krachtige Skunk #1 stopt de power in Power Kush, die dus een kruising is tussen een dikke vette Afghaanse Kush en een minstens even zo dikke plakkerige coffeeshopklassieker Skunk. De samensmelting tussen deze twee successoorten maakte Power Kush tot een kort bloeiende krachtpatser van formaat.

Power Kush is een populaire soort onder kwekers, medicinaal gebruikers en coffeeshopgangers. Kwekers merken dat de soort sterk en vitaal groeit en bloeit en genoegen neemt met een zeer korte bloeiperiode van 7 tot 8 weken, uitstekende eigenschappen in een kweekruimte. De korte bloeitijd zorgt overigens niet voor minder gewicht want met Power Kush zul je steeds weer het maximale uit je kweektent halen.

Opbrengsten tot 600 Watt per vierkante meter zijn mogelijk wanneer je de plant met licht tot het uiterste drijft. Power Kush is een zeer stabiele soort zonder al teveel verschillende fenotypen, uitschieters en achterblijvers. De blad-bud ratio is zeer gunstig bij deze soort waardoor het knippen een iets minder tijdrovend klusje wordt dan het gewoonlijk is.

Degene die Power Kush gaat roken komt ook niet van een koude kermis thuis. De Skunk- en Kushgenen geven de wiet een hele volle lekkere zoetezure en fruitige smaak. Het hoge THC percentage tot 16 procent maakt deze strain met recht een Power soort. Het effect is goed gebalanceerd dankzij een uitgekiende balans tussen sativa en indica. De strain geeft je dan ook een high gevoel in het hoofd én een ontspannen pijnstillend gevoel in het lichaam.

  • Soort: hybride wietsoort, 50% indica, 50% sativa
  • Genotype: Afghani, Skunk #1
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Hoogte: 70 tot 110 centimeter
  • Bloeitijd 7-8 weken
  • Zadenbedrijf: Hy-Seeds
(advertenties)