(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De makers van Delta-9 Labs hebben zichzelf overtroffen met deze sativa dominante hazesoort. Het gaat om een kruising tussen een geweldige Amerikaanse ChemDawg en Delta’s allerbeste S5 Haze die luistert naar de veelbelovende naam Magnum Platinum Haze. Een soort met een heerlijke tropische smaak en een actieve sativa up-high, perfect om overdag van te genieten!

magnumplatinumhaze1Ondanks het grote percentage aan sativagenen in deze kruising, wist Delta-9 Labs de bloeifase van hun Platinum Haze toch onder de 80 dagen te houden. De soort vraagt wat aandacht en kweekkennis maar is die extra moeite van het kweken dubbel en dwars waard. Ze geeft grote opbrengsten van uitmuntende kwaliteit. De smaak is subliem en het effect geeft je energie en boost je creativiteit.

Magnum Platinum Haze groeit graag en snel maar is met de juiste hoeveelheid licht toch goed te hanteren, ook in de beperkte ruimte van een kweektent. Het advies is wel om niet al te lang te wachten met het initiëren van de bloeifase, maar dat is geen nadeel aangezien de totale fase hiermee niet langer hoeft te duren dan die van een gemiddelde indica. De bloeifase duurt gemiddeld 63 tot 77 dagen, wat uitstekend is voor een sativa-haze van dit kaliber.

Toppen zijn typisch voor haze-soorten langgerekt maar met een aanzienlijk volume in de omtrek. Deze soort geeft een zoete tropische geur die goed doorvertaald in de rook en damp. Een uniek kruidig aroma van dennen, haze en plakkerige zoetigheid. Het effect is kristalhelder en verkwikkend voor de geest, waardoor je haar prima overdag kunt roken wanneer je nog een en ander te doen hebt. De euforische upliftende high maakt haar ook een prima wietsoort voor sociale gelegenheden zoals een verjaardag of gewoon een leuk gesprek in de coffeeshop.

  • Soort: sativa dominante (80%) haze hybride
  • Genotype: S5 Haze, ChemDawg
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 63 – 77 dagen
  • Opbrengst: tot 600 gr/m2
  • Zadenbedrijf: Delta-9 Labs
  • Verkrijgbaar bij: Zamnesia.nl
(advertentie)