(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als er één zadenbank is waar je terecht kunt voor échte onvervalste originele Granddaddy Purple zaden, dan is het Grand Daddy Purple Seeds. Dat zadenbedrijf werd namelijk opgericht door de ontwikkelaar van Granddaddy Purple himself: Ken Estes. 

Granddaddy Purple (GDP) is een legendarische wietsoort die zich mag scharen in hetzelfde rijtje met wietsoorten als Girl Scout Cookies, ChemDawg, G13 en Cinderella 99. In 2003 gaf Ken Estes leven aan deze serieus potente indica, het was direct een hit! Dat bleek wel, want het duurde niet lang voor de eerste namaak GDP zaden verschenen. Het was reden voor Ken om zelf zijn eigen zadenbedrijf op te richten, alleen daar koop je dus de echte originele Granddaddy Purple zaden.

gdp2De paarse indica is legendarisch omdat ze de dikke opbrengsten van Big Bud samenbrengt met de complexe fruitige smaken van druiven en bessen van Purple Urkle. GDP toppen zien er geweldig uit, ze zijn dik en compact en hebben heerlijke paarstinten die variëren van diep donkerpaars tot lila en groen die je door een witte glinsterende laag van trichomen bekijkt.

Wanneer je GDP gaat kweken zul je merken dat je met een echte indica te maken hebt. De planten hebben die typische brede bladvingers waarmee ze het aanwezige licht efficiënt opslurpen. Internodes blijven mooi kort en het zal niet lang duren voor de planten zijn uitgegroeid tot compacte bossige struiken. In de bloeifase, die gewoonlijk zo’n 60 dagen duurt groeien de toppen uit tot dikke harde paarse bonken in Big Bud stijl.

Zoals de meeste indica’s is GDP medicinaal gezien een uitstekende pijnbestrijder en een prima wietsoort om slapeloosheid mee te bestrijden. Het THC percentage is hoog en daarmee bezorgt de soort je een stevige lichamelijke ontspanning. De soort is een fantastische keus voor iedereen die graag voor een topoogst gaat en van fruitige paarse toppen houdt. De zaden zijn beschikbaar als regulier en gefeminiseerd, maar zijn niet goedkoop dus bij uitstek geschikt om een mooie moederplant van te bewaren.

  • Soort: indica dominante wietsoort
  • Genotype: Purple Urkle, Big Bud
  • Geslacht: zowel gefeminiseerd als regulier
  • bloeitijd: 60 dagen
  • Smaak: zoet, fruitig
  • Effect: ontspannen, stoned
  • Zadenbedrijf: Grand Daddy Purple Seeds
  • Verkrijgbaar bij: Original seeds Store
Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)