(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

707 Headband is een wietsoort die veredeld werd in het beruchte Humboldt County, Californië. In tegenstelling tot Headband, is 707 Headband een sativa dominante soort. Ze werd gemaakt op basis van twee zeldzame clone only strains, namelijk de originele True OG en een elitaire Mendocino.

De veredelaars in Humboldt County werken goed met elkaar samen om de beste genetica ter wereld te creëren. Voor 707 Headband ontvingen ze een unieke stek van de Emerald Mountain Farm waarvoor ze een uitgebreid veredelingsprogramma opstelden. Om de nieuwe 707 Headband te kunnen maken brachten ze deze stek samen met een soort uit Mendocino. Er werd geselecteerd en terug gekruist met de ‘True OG’ uit de jaren ’90. Het resulteerde in een bijzondere samensmelting van smaak en opbrengst in een sativa dominante soort met een bloeitijd van slechts 63 dagen.

707 Headband staat bekend als een soort met hoge opbrengsten, in combinatie met die dikke vette OG smaak. De soort is vitaal en kent een grote groeikracht waardoor je een explosief snelle groeifase kunt verwachten. Na de groeifase zal de soort in de overgang naar de bloei nog eens verdubbelen in formaat. In de bloei vullen de takken zich met aaneengesloten clusters van indringend ruikende toppen. Aroma’s van dennen en citrus vullen de kweekruimte.

Het effect van de 707 speelt zich als een hoofdband voornamelijk tussen je oren. Het is een krachtige upliftende high, uitstekend voor als extra creativiteit gewenst is of om mee te sporten. Pas wanneer je deze 707 Headband gaat roken, snap je de naam. Het effect speelt zich namelijk duidelijk tussen je ogen achter je voorhoofd af. De effecten zijn krachtig en sterk en zullen ook mensen met een hoge tolerantiegrens weten te verrassen.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: True OG, Mendocino
  • Bloeitijd: 9 tot 10 weken
  • THC: 20+ %
  • Oogst: XXL
  • Zadenbank: Humboldt Seed Organization
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)