(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ze is niet alleen voor 60 procent sativa, maar ook na 60 dagen bloeitijd klaar en rijp voor de oogst. We hebben het over Belladonna, een old school klassieker die 15 jaar later nog net zo geliefd is als toen ze net geïntroduceerd werd, zowel onder kwekers als blowers.

Belladonna is een heerlijke hybride om te kweken en om te roken. Belladonna wiet geeft je een psychedelische boost omhoog zoals de meeste sativa’s dat doen, maar is toch lekker snel met haar 60 dagen durende bloeifase. Zoals gezegd is de soort al 15 jaar geleden op de markt gebracht, maar heeft ze ook vandaag de dag nog een grote en immer groeiende schare aan fans.

schermafbeelding-2016-12-05-om-16-57-06Als sativa heeft de soort een goed commercieel potentieel dankzij haar uitstekende opbrengsten, niet al te lang durende bloeifase en haar kweekgemak. Belladonna past zich gemakkelijk aan iedere situatie aan om daar het meeste uit te halen. Het is een plant die niet heel veel onderhoud vraagt en stelt beginnende kwekers daarmee in staat om kwalitatief hoogstaande wiet te kweken, terwijl de pro’s er fantastische oogsten mee kunnen realiseren. De soort is vergevingsgezind voor wat betreft kleine voedingsfouten, die haar niet tegen zullen houden in haar missie om harde toppen aan te maken met een mooie witte laag THC.

 

Belladonna toppen hebben een nette bloem-blad verhouding waardoor schimmel er niet snel vat op zal krijgen en het knippen makkelijk maakt. In combinatie met de acceptabele bloeifase maakt dit haar ook een uitstekende keus voor buitenkwekers in de lage landen die graag sativa’s kweken. De toppen glinsteren van de hars en zijn daarmee ontzettend fotogeniek en hebben een fruitige smaak, afgetopt met een psychedelisch en euforisch geluksgevoel bij het roken.

  • Soort: sativa dominante (60%) hybride
  • Genotype: onbekend
  • Effect: euforisch, psychedelisch, activerend
  • Bloeifase: 60 dagen
  • Geslacht: gefeminiseerd en regulier
  • Zadenbedrijf: Paradise Seeds
Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)