(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De bud babe van vandaag komt van mijlenver, vergeleken met de landrassen waar de geïntegreerde genetica vanaf stamt. In Big Jack Widow Autoflower zit een geweldige hoeveelheid veredel-techniek. De zaden zijn zo gemaakt dat ze A, geen mannelijke planten voortbrengen. B, automatisch bloeien en daarbij een extra grote oogst opleveren. En hebben C, ook nog eens de beste eigenschappen van de klassiekers Jack Herer en White Widow!

Big Jack Widow Autoflower, laten we die naam voor de gein eens ontleden, te beginnen met Big. We weten allemaal wat Big betekent en dat gaat dus ook op voor het formaat van deze autoflower. Waar andere automatisch bloeiende soorten al na twee weken al beginnen te bloeien, en dus niet de kans krijgen om echt groot te worden, zijn big autoflowers geprogrammeerd om pas na een gedegen groeifase aan de bloei te beginnen. Hierdoor worden deze nieuwe generatie autoflowers groter en leveren ze dus ook een extra large oogst op.

Jack en Widow slaan op de soorten die de basis vormen voor deze autoflower, en dat zijn niet de minste wietsoorten. Beide planten zijn wereldberoemde Nederlandse klassiekers die de hele wereld overgaan. Sensi Seeds maakte de Jack Herer als eerbetoon aan de in 2010 overleden cannabisactivist en schrijver van het boeken The Emperor Wears No Clothes en Grass. Het werd een knaller van een Sativa met vier verschillende fenotypen waarvan er één ook door Bedrocan geselecteerd werd als medicinale wietsoort.

Ook de andere ouder White Widow is een wietsoort van Nederlandse makelij die in de hele wereld bekend is. White Widow werd gemaakt door de Green House Seeds en was de eerste zogenaamde ‘witte’ wietsoort. Deze status kreeg White Widow natuurlijk door de onmiskenbaar dikke witte laag trichomen waarmee de toppen bedekt zijn. De soort is een indica die inslaat als een bom dankzij een superhoog THC-percentage van meer dan 20 procent.

In Big Jack Autoflower hebben de zadenmakers van Hy-Seeds de beste eigenschappen van Jack Here, White Widow en de nieuwste generatie autoflowers weten samen te brengen in één mooie grote plant die automatisch tot bloei komt. Geef haar een beetje liefde, wat aandacht en een lichtregime met dagelijks 18 of 20 uur licht, en ze zal uitgroeien tot een plant van formaat. Big Jack Widow Autoflower is goed bestand tegen schimmels, kan wel 1,5 meter hoog worden en 200 gram droge wiet opleveren. De levenscyclus duurt gemiddeld tussen de 11 en 13 weken, maar dat is dan ook meteen vanaf het moment van ontkiemen tot aan de oogst.

  • Soort: sativa dominante (50% sativa) autoflower
  • Genotype: Jack Herer, White Widow, Ruderalis
  • geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 11 – 13 weken van zaad tot oogst
  • Hoogte: 80 tot 150 centimeter
  • Oogst: 60 tot 200 gram
  • Zadenbedrijf: Hy-Seeds
Delen via
Lekker bezig!
(advertenties)