(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Yo! Ben je klaar om een exclusieve USA Purple Valley OG te kweken? Het kan dankzij LightHouseStore, die een ongekend indrukwekkende lijst van zadenbanken aangelegd hebben. Purple Valley OG is een 20+ THC fabriek van het Amerikaanse Grand Daddy Purple.

De inkopers van LightHouseStore timmeren erg goed aan de wietweg, als je even niet kijkt hebben ze er zo weer een paar Amerikaanse top zadenbedrijven bij om uit te kiezen. Voor dit soort exclusieve en geïmporteerde genetica betaal je uiteraard wat meer, maar dan heb je ook echt wat speciaals van bedrijven als Cali Connection, Humbolt, Kaliman en ga zo maar door. Neem deze Purple Valley OG, een moddervette paarse kruising met meer dan 20% THC! Perfect om nu eens een echte speciale moederplant uit te selecteren.

Gran Daddy Purple is een zadenbank uit de San Francisco Bay Area in Californië, in 2003 opgericht door Ken Estes, ontwikkelaar van de bekende Grand Daddy Purple soort. Omdat er veel soorten ten onrechte onder de naam Grand Daddy Purple werden verkocht besloot hij om de echte Grandaddy Purple genetica onder nieuwe namen op de markt te brengen met zijn, voornamelijk in deze soorten gespecialiseerde zadenbank.

Purple Valley OG is een kruising tussen de Larry OG, een supersterke Kushvariant, en de Grandpa Larry wat weer een kruising is tussen Larry OG en de originele Grand Daddy Purple. De soort is voornamelijk indica dominant en heeft een ongekend hoog THC percentage van boven de 20 procent. Planten blijven zelf redelijk bescheiden in de hoogte en produceren in bloei dikke compacte toppen met paarse calyxen die sprankelen van de hars.

Deze zaden zijn niet gefeminiseerd en bij uitstek geschikt voor de selectie van een bijzondere moederplant. De bloeitijd van de soort duurt 9 tot 10 weken. Opbrengsten zijn gewoon goed maar de kwaliteit en het THC percentage is subliem. Bij het roken proef je de zoete smaken van druiven en bessen, wat uiteraard uitstekend samengaat met de paarse gekleurde harde nugs. Qua effect geeft deze soort je een blije ontspanning en een zeer sterke body stone. Medicinaal een uitstekend middel tegen slaapproblemen en pijnklachten.

  • Soort: indica dominante kruising
  • Genotype: Larry OG, Grandpa Larry (Larry OG, Grand Daddy Purple)
  • Geslacht: regulier, niet gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 tot 10 weken
  • Zadenbedrijf: Gran Daddy Purple
  • Verkrijgbaar bij: LightHouseStore.nl
(advertenties)