(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

NYC Diesel is een bijzondere wietsoort met aroma’s van citrusfruit en dieselgeur uit handen van RollingStoned schrijver en cannabisgoeroe Soma. Hij ontwikkelde de sativa dominante hybride door een vrouwelijke Sour Diesel stek met een Afghaans – Hawaiiaanse mannelijke plant te combineren. 

Soma’s NYC Diesel mag je met haar vijf cannabis cups gerust een succes noemen. De soort heeft een heerlijke grapefruit smaak en geeft je een krachtige en euforische high en is geweldig om gezellig mee te socialiseren. De euforische high gaat over in een diepe meditatieve ontspanning en heeft een grote schare trouwe fans. Het is dan ook niet zo gek dat de soort inmiddels de nodige spin-offs heeft, waarvan Hy-Seeds NY Diesel er één is.

HS NY Diesel is een soort die eenzelfde krachtige lemon-lime smaak heeft als de NYC Diesel maar dan wel gecombineerd met een stevige vleug mandarijnen. De dieselgeur is ook in deze soort goed aanwezig. Wanneer je daar niet bekend mee bent, kan dat soms raar in de oren klinken, maar de dieselgeur doet het erg goed in wietsoorten. Vergelijk het met de toch aangename geur die je bij het tanken ruikt, maar dan in een veel natuurlijkere verschijning.

Hy-Seeds NY Dieselvariant is een gemakkelijk te kweken soort en net als het origineel een sativa dominante hybride. Ze is schimmelbestendig en kan goed in het lage-landen klimaat buiten gekweekt worden, al heb je een beetje geluk nodig met het weer. Zeker wanneer je haar vanaf juli 3 weken verduistert kun je er ook hier, buiten een geweldige kwaliteit wiet vanaf halen en grote oogsten mee draaien. Haar sativa-genen zorgen ervoor dat de planten een indrukwekkend formaat kunnen halen. HS NY Diesel is een prima keus voor buitentuinen.

  • Soort: sativa dominante (60%) hybride
  • Genotype: niet bekend
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 9 tot 10 weken
  • Zadenbedrijf: Hy-Seeds
(advertentie)