(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een wietsoort met de naam Money Maker; dat zal zowel bij commerciële- als hobbykwekers tot de verbeelding spreken. Het gaat hier om een kleine old school soort uit de jaren ’90 van Strain Hunters en een kruising tussen twee Kush soorten uit het berggebied tussen Pakistan en Afghanistan.

Stain Hunters is een project waarbij de zadenmakers van Greenhouse Seeds de wereld overvliegen op zoek naar oude landrassen om te bewaren voor de toekomst. Money Maker is een echte old school plant en een originele Master Kush kruising van een soort die al in het begin van de jaren ’90 een High Times cannabis cup op haar naam zette.

Money Maker is een compacte bossige en vooral sterke plant met korte internodes en stevige vertakkingen die dikke indicatoppen dragen. Ze groeit snel en weelderig en de toppen hebben een zoet bessenaroma, ideaal voor een grote opbrengst in een sea of green. De vele bloemzakjes zwellen op tot een bovengemiddelde grote en vormen samen mooie compacte buds. Wanneer deze soort aan het einde van de bloeifase nog steeds niet bevrucht is, heeft de plant een lichte neiging om foxtails aan te maken. Dit resulteert in zware bloemclusters met weinig bladeren die bijna geen knipwerk vereisen.

moneymaker__57726_zoom

Wanneer je de wiet rookt merk je al snel dat het om een echte kushkruising gaat. De smaak is intens en pittig net als het typische indica-effect; totale narcotische ontspanning, ideaal voor liefhebbers die last hebben van pijn of moeite hebben om ’s avonds in slaap te vallen. De zaden worden geleverd in een luxe verpakking met Strain Hunters DVD.

  • Soort: indica (70%) dominante Kush-kruising
  • Genotype: Hindu Kush, Skunk, Original Master Kush
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Extra’s: Strain Hunters DVD
  • Zadenbedrijf: Strain Hunters
  • Verkrijgbaar bij: Dutch-Headshop.com
(advertenties)