(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Automatic Easy Skunk is een nieuwe autoflower van het sympathieke Greenlabel Seeds. Het is een automatisch bloeiende variant van de supersterke Cheese wietsoort die zijn oorsprong vond in de thuiskwekers-scene van Engeland. Mokerslagwiet dus in een gemakkelijk buiten te kweken versie.

Automatic Easy Skunk is een wietsoort die je een gegarandeerde full-body high brengt, net zoals het Cheese origineel. De soort is een geweldige ontspanner, slaaphulp en pijnbestrijder en een ongelooflijk smaakvol rokertje bovendien. De soort is een mix van Cheese, Critical en ruderalis voor de automatische bloei.

Automatic Easy Skunk is een geweldige soort om op balkons te kweken. Ze blijft relatief klein en blijft dus gemakkelijk onopgemerkt, alleen de sterke geur is wellicht iets om rekening mee te houden. Je kunt er gemakkelijk twee oogsten in één zomer mee naar binnen halen want al na zo’n 70 dagen vanaf het ontkiemen is ze klaar voor de schaar.

Greenlabel verkoopt Automatic Easy Skunk in verpakkingen van 3 of 5 zaden en daar krijg je altijd één extra gratis Automatic White Widow zaadje bij.

  • Soort: automatisch bloeiende hybride
  • Genotype: Cheese, Critical, ruderalis
  • Bloeitijd: 63 tot 70 dagen van zaad tot oogst
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Zadenbedrijf: Greenlabel Seeds
(advertenties)