(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Bubble is een dikke stabiele wietsoort met 100% indica genen; een plant die niet al te hoog wordt en compacte ronde toppen aanmaakt. Een gewilde Afghaanse soort vanwege haar commerciele eigenschappen. De soort is snel, zoet, vet en compact.

Oorspronkelijk komt de genetica die Hy-Seeds voor Bubble gebruikte zoals zoveel lekkere indica’s, uit Amerika. Indiana om preciezer te zijn. Daar werd de soort namelijk ontwikkeld voordat de genetica via New England in handen van Hy-Seeds terecht kwam.

Bubble is een 100% indica die niet met andere genetica gekruist werd, maar wel een lang selectieproces doorliep. Meerdere generaties planten die op opbrengst en harsproductie geselecteerd en teruggekruisd werden tot de Bubble die ze nu is, een compacte plant die in 8 weken afbloeit en een bovengemiddeld dikke harslaag aanmaakt op haar harde ronde cola’s.

In de kweekruimte merk je dat Bubble niet al te breed vertakt is en van nature een grote dikke hoofdtop aanmaakt. Niet dat die van de zijtakken klein zijn hoor, zonder ondersteuning hangen ze al snel omlaag door het extra gewicht dat er in de bloei bij komt. Dit maakt Bubble erg geschikt voor kwekers die graag in een Sea Of Green stijl kweken. Qua voeding is het een bescheiden plant, het is belangrijk om haar niet teveel te bemesten. Bubble doet het het best in een aangenaam, maar constant klimaat.

Bubble is medicinaal gezien goed te gebruiken tegen pijnklachten en slapeloosheid. Ze geeft je met andere woorden een stevige en zeer ontspannende body stone. Couch locks zijn deze dame ook niet vreemd. Qua smaak doet Bubble sterk denken aan een Kush; een indringend pittige zoete smaak waar cannabisliefhebbers graag een extra wandeling naar de coffeeshop voor over hebben.

 

 

  • Soort: 100% indica
  • Genotype: Afghaan
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Zadenbedrijf: Hy-Seeds

 

(advertenties)