(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dit jaar een heuse AK wietsoort in de tuin kweken? Je kunt hem volledig rijp laten worden door gebruik te maken van Spliff’s AK Automatic. Die is namelijk al zo’n 10 weken na het zaaien klaar met bloeien en rijp om te oogsten. Plant haar niet te vroeg want hoe meer zon ze in het begin krijgt, hoe groter ze zal worden.

Spliff’s AK-47 spin-off is een indica dominante kruising van AK met hun eigen Dutch Blue Automatic. De AK die ze in deze mix hebben gemengd is een kruising van Colombiaanse, Thaise, Mexicaanse en Afghaanse genetica. Tel daar de Nederlandse Dutch Blue genen bij op en je hebt een wereldwietsoort! De smaak van AK Automatic is stevig en heeft een aroma van zoet fruit. De planten groeien uit tot bossige compacte struiken die niet opvallen op je balkon of tussen het andere gewas in je tuin. De dames dragen één dikke hoofdtop als kroon op je noeste buitenwietwerk.

Al in de vierde week van het leven van AK Automatic zal ze haar ware aard laten zien in de vorm van de eerste bloeiverschijnselen. Wanneer je een AK Automatic binnen kweekt, wordt aangeraden om voor de beste resultaten gedurende de hele levenscyclus een lichtschema aan te houden van 20 uur licht en 4 uur donker. Natuurlijk kan ze ook gewoon in je bloeiruimte staan tussen de fotoperiode wietplanten maar de extra 8 uur licht zorgt natuurlijk wel voor spectaculairdere oogsten.

AK Automatic

Mooie kristallen op deze Autoflower!

En dan de high, ook niet geheel onbelangrijk. AK Automatic is een soort met een gemiddeld THC pecentage en geeft je een lekkere psychoactieve high in combinatie met een ontspannen gevoel in het lichaam. De planten zijn gemakkelijk ook door beginners te kweken en ze vragen weinig voeding. De meer gevorderde binnenkwekers zetten haar het beste in een Sea Of Green opstelling omdat ze door haar autoflower eigenschappen niet veel zijtakken aanmaakt en daar dus uitermate geschikt voor is. Tegen het einde van de 10 weken tellende cyclus zal ze rijkelijk bedekt zijn met harskristallen, yummie!

  • Soort: indica dominante (60%) autoflower
  • Genotype: AK (Colombian, Thai, Mexican en Afghani), Dutch Blue Automatic (Ruderalis, Northern Light, Santa Maria, Blueberry en Afghani)
  • Cyclus: van zaad tot oogst in 10 weken
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • THC: gemiddeld
  • Smaak: pittig, zoet fruit
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertenties)