(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

C-47 is een van de betaalbare soorten van de zadenmakers van Hy-Seeds. De F1 hybride is gemaakt op basis van een sterke Critical (Big Bud x Skunk) en de altijd presterende AK-47 klassieker. De planten hebben een enorme potentie zoals je aan de dikke laag trichomen kunt zien.

Critical is een Skunk – Big Bud kruising. Twee enorm stabiele, taaie en altijd presterende wietsoorten die ervoor zorgen dat je ervan op aan kunt dat de C-47 je niet teleur zal stellen. De AK-47 is ook al zo’n knaller van een wietsoort met misschien wel de meeste cannabisprijzen op haar naam.

c-47-2C-47 is met 50% sativa en 50 % indica invloed een echte hybride te noemen. De soort heeft een bloeifase die zo’n 8 tot 9 weken in beslag neemt. Mede dankzij haar skunkgenen is C-47 een sterke plant die zowel bij beginners als gevorderden niet voor problemen zou moeten zorgen. De toppen zijn dik en glinsteren aan het einde van hun bloeifase als ware het discoballen van de trichomen.

Ook hasj- en concentratenliefhebbers hebben een goede soort aan C-47 want ze is een geweldige hasjplant. Trichomen als dikke druppels zijn rijkelijk aanwezig en geven de soort een doordringende zoete wietgeur. Zowel de Big Bud als de Skunk en AK-47 staan garant voor grote opbrengsten. AK-47 staat ook bekend als een plant die zich niets van schimmels en toprot aantrekt. Zeer commerciële wietsoort waar coffeeshopklanten dagelijks voor terugkomen.

  • Soort: F1 hybride (50% indica, 50% sativa)
  • Genotype: Critical (Skunk, Big Bud), AK-47
  • Bloeitijd: 8-9 weken, oogstmaand buiten: oktober
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • THC: hoog THC-gehalte
  • Zadenbedrijf: Hy-Seeds
(advertenties)