(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wiet kweken in de wietschuur van Europa, ofwel de provincies Noord-Brabant en Limburg, is van alle leeftijden en nationaliteiten. Dat blijkt wel weer uit de afgelopen week opgerolde – ondergrondse – plantage in Rijsbergen die werd gerund door o.a. drie 60-plussers!

Verraden

Wietschuur of niet, verraders heb je ook in Brabant en dankzij zo’n anonieme verklikker stond er vorige dinsdag precies bij de start van de 9-to-5 werkdag ineens politie op het terrein aan de Breedschotsestraat in Rijsbergen.

Na wat snuffelwerk van de blauwhemden struikelden die al snel op twee zeecontainers, die waren ingegraven. Via een trap gingen de agenten naar beneden. En binnen stonden naast wat krakkemikkige tuinstoeltjes inderdaad de nodige ‘hennepplanten’, 170 stuks om precies te zijn!

Uitgeknipt

En dat niet alleen, de exploitanten van de ondergrondse cannabisfabriek waren al volop aan de arbeid, wellicht tekenend voor de oudere generatie die ons land tenslotte na de oorlog met keihard sappelen weer heeft opgebouwd. Want ja, er werd al stevig doorgeknipt om negen uur ’s ochtends daar in die ingegraven zeecontainers vol met wiet.

Door een zoals gezegd internationaal gezelschap. We tellen een 35-jarige Fransman, een 61-jarige Belg en drie landgenoten: een vrouw van 53 uit Breda, een 64-jarige man en de 65-jarige bewoner van de locatie.

Alles kaput

Het vijftal is in de boeien geslagen en uiteraard liet de politie er ook geen gras over groeien om de geoogste toppen, de bloeiende dames en alle apparatuur kapot te maken, dat alles in de naam van de Nederlandse overheid en belastingbetalers…

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)