(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Of er nog een beetje leuke filmpjes over wiet in Nederland worden gemaakt? Maar natuurlijk! Wat dacht je van de ‘Potkast’ van Boekosam. Of eigenlijk alweer de tiende podcast van deze Amsterdamse rapper Samuel Sekyere (27). Bijzonder humoristische gefilmd  met voortdurend grapjes in woord en beeld. Kortom, een podcast zoals een podcast anno 2020 (nou ja, bijna dan toch) eruit moet zien.

In deze THC-doordrenkte aflevering is hiphopper Leendert Roelandschap a.k.a. Bizzey (34) te gast. En die heeft ook wel iets met wiet en hasj, haha. Zo is hij een van de mensen achter Greenmeister, waarover CNNBS onlangs nog berichtte: ‘GetSmokin’ is nu Greenmeister • Wietroker bedankt!

Nou ja, in een stief halfuurtje nemen de heren onder het genot van dikke joints aardig wat zaken door die inderdaad van levensbelang zijn voor elke zichzelf respecterende cannabis liefhebber. Edibles eten, wiet of hasj, slechtgaan en dat soort dingen. En er wordt geprobeerd om de vlam te jagen in een oversized Flamingo Jonko, dat ook…

(advertenties)