(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Overgewaaid uit Amerika dit fenomeen Black Friday, een dag – of beter gezegd een lang weekend – waarop je wordt gebombardeerd met aanbiedingen. Ook de cannabisbranche doet er volop aan mee, inclusief CNNBS dat zijn G-Kit kweekkast met een ‘BTNEE korting’ van 21% aanbiedt. Wij knallen de beste Black Friday wietdeals voor jullie bij elkaar!

Sensi Seeds

Bij Sensi Seeds pakken ze ook flink uit en krijg je vier dagen lang gewoon alles voor de helft van het geld! Met name voor thuiskwekers die graag met de allerbeste cannabis genetica werken is dit natuurlijk een gouden kans, want al tientallen jaren voert deze zadenbank menig favorietenlijstje aan.

Maar niet alleen alle wietzaden van Jack Herer tot Skunk krijg je voor de helft van de normale prijs, dat geldt ook voor CBD-producten, merchandise en hennepvoedsel!

Zamnesia

Dit jaar trekt Zamnesia alles uit de kast. Zo hebben ze een speciale Black Friday-sectie gemaakt op hun website met talloze producten. Met kortingen van 25 tot wel 70 procent!

Of je nu een splinternieuwe vaporizer zoekt, een glanzende bong, bekroonde zaden of iets anders om jezelf te verwennen tijdens de feestdagen, je vindt het allemaal met de Black Friday Weekend Sale!

Hempishop

Bij Hempishop geen Black Friday maar Green Friday. Kan natuurlijk ook, gezien onze gezamenlijke favoriete plant… Bovendien duurt de kortingsactie hier tot en met Sinetrklaas, dus volgende week donderdag!

Zoals je ziet krijg je 10 procent korting op alle CBD-olie. Vul je voorraad dus snel aan!

Spliff Seeds

Bij het Amsterdamse Spliff Seeds gaan alle wietzaden er vier dagen lang uit met een lekkere korting van 30 procent. Maakt niet uit of het om reguliere zaadjes gaat, om autoflowers of om female seeds.

Het enige dat je moet onthouden als je een of meerdere van die voortreffelijke Spilff strains bestelt, is het invoeren van de kortingscode ‘Friday19’. Een kind kan de was doen…

Rubol

Bij de gerenommeerde fabrikant van kweeklampen Rubol gaat Black Friday eveneens niet onopgemerkt voorbij. Wil je aan de slag met eersteklas kweekmateriaal sla dan zeker je slag!

Bijvoorbeeld met bovenstaande Rubol Samsung Quantum Board V2 135W V2 Plug and Play, die je nu van €216,06 voor slechts €160,- op de kop kunt tikken. Dit en meer bij Rubol.

Seed Stockers

Bij zadenbank Seed Stockers kun je – zoals hun naam al enigszins prijsgeeft – altijd wel terecht voor een goed én goedkoop wietzaadje.

Maar tot en met maandag 2 december a.k.a. Cyber Monday is het wel heel erg fijn shoppen, met 50 procent korting op een groot aantal geselecteerde strains!

Spectrolight

Altijd al zo’n briljante Spectro Light Blast 400w willen ophangen boven je dames? Welnu, aarzel dan niet langer en verwen je planten met deze toppen.

Dankzij Black Friday kweek jij als een pro van 999 voor 799! Nou wil het toeval – bij CNNBS noemen we dat het zetduiveltje – dat er nergens op de site staat HOE je van die forse korting kunt profiteren. Welnu, we hebben het nagevraagd en als jij de Spectro Light Blast 400w wil kopen moet je deze code intikken: BlackFriday2019

Dutch Passion

Nog zo’n kwalitatieve en bekende Nederlandse zadenbank die uitpakt met Black Friday. Al sinds 1987 timmeren de Dutchies aan de weg met topzaad, maar nog nooit was het zo goedkoop!

Yep, je leest het goed: alle Dutch Passion toppers op Critical Orange na (geen idee waarom) schuif je zo in je winkelmandje met 35% korting!

Amsterdam Seed Center

Bij Amsterdam Seed Center kan je 24/7 en 365 dagen per jaar terecht voor het breedste aanbod aan wietzaden. Afkomstig van zo’n beetje alle bekende zadenbanken.

En hier doen ze het net even anders, voor een deel. Want je krijgt behalve een aardige korting op de prijs ook nog eens extra gratis topzaadjes bij elke bestelling. Kijk snel wat er bij jouw onder de lamp gaat of op het balkon straks!

Azarius

Zeker, ook in de smartshop van Azarius is het feest dit weekend. Kijk maar:

Inderdaad, zomaar een vijfde minder dokken voor ALLES.

Vaposhop

Bij Vaposhop ook geen half werk dit extra lange shopweekend. enorme kortingen op de beste vaporizers, niets meer of minder wordt ons beloofd!

Dus als je altijd al hebt getwijfeld om over te stappen van het ongezonde blowen met tabak naar het supergezonde en ook nog eens veel effectievere verdampen, stop dan NU met twijfelen…

Grass Company

Ook bij Grass Company feest men – en dus jij – mee, want de Brabanders geven je vier dagen lang 20 procent korting.

Waarop krijg ik dan korting vraag je? Nou, simpel: op ALLES!

Avalon + Dutch-Smart

Jazeker, ook bij online smartshop Avalon en bij het altijd al zo voordelige zusje Dutch-Smart is er geld te besparen, en wel 25 procent. Check het uit:

Medican Campus Oil

Tot slot (en als we iemand nog mochten zijn vergeten, excuus alvast) nog Medican Campus Oil. Een eersteklas CBD-merk van eigen bodem en aanbevolen door niemand minder dan de Robin Hood van cannabis ofwel Rinus Beintema van de Suver Nuver social clubs.

Vandaag en morgen alleen krijg je liefst 30 procent korting op al hun CBD-producten. Moet je dus wel even deze kortingscode intikken bij je bestelling: MCOBV30

CNNBS

De Black Friday deal die we je op CNNBS.shop voorschotelen houdt in dat je het hele Black Friday Weekend (van vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december dus), een vette 21% korting krijgt op ALLE producten op CNNBS.shop.

Ja, je leest het goed, op ALLE producten. Dus of je nou een discrete CNNBS G-Kit of CNNBS G-Kit XL koopt om voor eigen gebruik cannabis in te kweken. Of iets anders uit onze growshop of zelfs meerdere producten, wij nemen de BTW voor onze rekening als je de kortingscode BTNEE! gebruikt.

Je bent dus een dief van je eigen portemonnee als je niet slaagt deze Black Friday als rechtgeaarde cannabisliefhebber én van nature Nederlandse kortingsfan 😉

[openingsbeeld: Danler/Shutterstock]
(advertenties)