(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Er heerst een zeer besmettelijke manie die er voor zorgt dat personeelsleden moeten worden afgevoerd van krankzinnigheid. Ze denken dat ze chagrijnige chimpansees zijn of bouwen nesten van geestverruimende kruiden en zakken met wietzaden! En dit alles gebeurt gewoon in Amsterdam op het kantoor van Azarius. Het is ook niet voor het eerst dat de zogenaamde goodiemanie de hoofden van het personeel van de webwinkel op hol doet slaan, het komt schijnbaar elk jaar terug.

azarius-loco-loco-monkey-dude2Ook vorig jaar sloeg het plotseling weer toe. Het personeel van Azarius gaf als gevolg van de ziekte honderden goodies weg. Het is een besmettelijke ziekte die een onweerstaanbare lust opwekt voor ‘goodies’ en kortingen. De eerste aanwijzing dat de gekte weer zou toeslaan, was de dag dat een Azarius teamlid het spontaan in zijn hoofd kreeg dat hij eigenlijk een chagrijnige chimpansee was. Ook zijn er mensen die spontaan nesten gaan bouwen van de bedrijfsvoorraad. Als je te dicht bij ze in de buurt komt wordt je direct weggejaagd met gegrom en ontblote tanden.

loco-loco-boxheadEén van de symptomen van goodiemania is de sterke drang om goodie bags te maken. Dit jaar zijn er wel heel extreme gevallen tussen, waarbij mensen zichzelf letterlijk tot goodie bag omtoveren. Deze trieste slachtoffers verliezen daarbij langzaam hun menselijkheid tot ze niets meer zijn dan een wandelende kartonnen doos. Zo kan het dus ook gebeuren dat je een personeelslid in plaats van een goodie ontvangt, in dat geval vraagt Azarius om het pakketje te retourneren.

Azarius doet er momenteel alles aan om het personeel weer bij de pinken te krijgen, maar helaas zijn er toch een aantal krankzinnige goodie- en zadenacties door de krankzinnige personeelsleden doorheen geslipt. Er wordt gesmeten met kortingen en allerlei gratis producten.

Kijk op de site van Azarius om te zien of het nog goedkomt met het arme personeel.

(advertenties)