(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Apollo Black Cherry Auto is een heerlijke autoflower die zich gemakkelijk laat kweken en garant staat voor grote opbrengsten. Het is een kruising tussen Apollo 13, Black Cherry Cheescake, Cherry AK47 en Black Domina Auto. De zeldzame kersensmaak zul je niet snel vergeten. Het THC-gehalte ligt rond de 20% en het effect is sterk, plezierig en ontzettend relaxed. 

Apollo Black Cherry Auto is een ‘Seedstockers Superior’ strain, en dat betekent dat alleen de meest zeldzame en gewilde genetica voor de kruising gebruikt zijn. In het geval van deze dame kun je echter misschien al raden welke soorten dat zijn, want de naam onthult ze al een beetje. Dit is namelijk het resultaat van een kruising tussen Apollo 13, Black Berry Cheesecake en Cherry AK47. De donkere Black Domina Auto zorgde ervoor dat Apollo Black Cherry Auto vanzelf in bloei gaat.

Zeldzame autoflower

Om je een idee te geven hoe bijzonder deze autoflower precies is; Apollo 13 is een creatie van de beroemde breeders Brothers Grimm, die oorspronkelijk slechts 500 zaden opleverde. Black Berry Cheesecake is een hybride met een zeer intense smaak. Cherry AK47 tenslotte is een zeldzaam fenotype van AK-47 met rode en paarse kleuren, een heerlijke kersengeur en de smaak van bosbessen. Stuk voor stuk wietsoorten die je niet snel zult tegenkomen in je lokale coffeeshop.

Zelf mogen we Apollo Black Cherry Auto dan ook gerust uniek noemen, met een heerlijke aardse kersensmaak als sterkste maar zeker niet de enige gewilde eigenschap. Deze wietsoort groeit graag en uitbundig en laat zich ook door beginners gemakkelijk kweken. Ze produceert mooie donkere toppen met een veelheid aan trichomen, en niet te veel bladeren, die voor een bovengemiddeld grote opbrengst zorgen.
Als autoflower maakt ze een snelle levenscyclus van slechts 12 weken door.

Relaxte traktatie

Deze autoflower heeft zogezegd een unieke geur die doet denken aan kersen. Bij het roken proef je daarnaast ook een aardse smaak, en ander kleinfruit zoals bessen en aardbeien. Het THC gehalte van rond de 20% zorgt daarbij voor een krachtig effect. Je wordt er heerlijk ontspannen van, maar voor een absolute couch lock hoef je ook weer niet bang te zijn. Perfect voor een gezellige avond, en om je vrienden eens op een uniek terpenenprofiel te trakteren!

  • Soort: hybride autoflower
  • Genotype: Apollo 13, Black Berry Cheesecake, Cherry AK47, Black Domina
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 12 weken
  • Geur/smaak: uniek kersenaroma, kruidig, aards
  • Effect: ontspannen, lichamelijk, relaxed
  • Zadenbedrijf: Seedstockers
(advertentie)