(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Let even goed op als je van fruitige wietsoorten houdt, want dan is Pulp Friction zeker een spekkie naar je bekkie! Deze nieuwe wietsoort van Green House combineert de fruitigste terpenen van Melonade, met de zoete en krachtige karaktertrekken van Kong’s Krush. Een indica dominante hybride die niet alleen snel groeit maar ook snel inslaat!

Net als de bijna gelijknamige cultfilm, is ook de wietsoort Pulp Friction misdadig goed. In de eerste plaats omdat deze strain een misdadig lekkere zoete en frisse fruitsmaak heeft. Om de indica dominante hybride te maken werden dan ook niet de minste wietsoorten uit de kast getrokken. Green House Seeds maakte de nieuwe kruising namelijk met Melonade en hun eigen Kong’s Krush. Twee zeer terpeenrijke wietsoorten die bekend staan om hun fruitige smaak.

Extreem fruitig

Van Melonade erfde Pulp Friction een suikerzoete fruitigheid, en Kong’s Krush deed daar nog een krachtig en creatief effect bovenop. Beide ouders zijn trouwens niet de eerste de beste. De gebruikte Melonade komt namelijk uit een speciale batch van Dying Breed’s Seeds, wat unieke en veelgezochte zaden zijn. Kong’s Krush op zijn beurt, brengt de frisse smaak van Banana Punch en de romige terpenen van Wonder Pie in.

Weelderige groei

Pulp Friction maakt een bloeifase van gemiddeld 8 tot 9 weken door. Voorafgaand daaraan groeit ze weelderig met vele secundaire takken rond een dikke vette hoofdtop. De wietsoort in indica dominant maar heeft ook zo’n 30% sativa genen. De internodes zijn dan ook gemiddeld lang, waarmee de planten binnen zo’n 140 centimeter kunnen worden.
Takken zijn wat lichter van kleur dan de bladeren, en kunnen het gewicht van de toppen doorgaans goed dragen. Laat je Pulp Friction echter lang groeien en strekken, dan kan het zijn dat ze wat ondersteuning nodig hebben om het gewicht van de harsrijke toppen te dragen.

Met Melonade en Kong’s Krush is Pulp Friction een mooie combinatie van strains, die voor geweldige resultaten kan zorgen. Ze heeft het extreem zoete terpenenprofiel van Melonade, en een geur die je lang bijblijft. Een heerlijke traktatie, zeker in combinatie met de frissere bananenaroma’s van Kong’s Krush en de romige nasmaak van Wonder Pie.

26% THC

Pulp Friction zit met 26% goed in de THC, en slaat dan ook misdadig snel in met een actieve en creatieve hoofd-high. De high gaat langzaam over in een lichamelijke ontspanning, maar bezorgt je geen couch-lock. Het is een heerlijke wietsoort om overdag van te genieten, of om lekker met vrienden te roken tijdens een geëngageerd gesprek.

  • Soort: indica dominante hybride (70% indica, 30% sativa)
  • Genotype: Melonade, Kong’s Krush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geur/smaak: fris, extreem fruitig, creamy
  • Effect: creatieve high, ontspanning
  • Zadenbedrijf: Green House Seed Company
(advertentie)