(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De meeste mensen brengen ongeveer 92.120 uur door op hun werk en dat is wel heel veel tijd om nuchter te zijn. Teveel als je het ons vraagt. Daarom hebben we een korte handleiding voor je samengesteld hoe je deze uren toch lekker stoned kunt doorbrengen, zonder dat het je in de problemen brengt. 

Wees eerlijk, 92.120 uur is een lange tijd om nuchter door te brengen. Natuurlijk valt het niet aan te raden om altijd stoned op je werk of op school te zitten. Maar laten we eerlijk zijn, sommige dagen kun je gerust opleuken met wat THC. Met deze zes tips kan dat zonder dat je erdoor in de problemen komt. Werk ze alvast!

6. Blow elektrisch

Op je werk is het lastig joints draaien. Goede wiet ruik je overal en bovendien gaat de helft van je pauze verloren als je dán nog een joint moet rollen. Natuurlijk kun je een voorgedraaide joint meenemen, maar buiten lopen waarschijnlijk ook collega’s die je maar wat graag zouden betrappen.

Nee, bewaar die joint maar voor na het werk en gebruik een verdamper met wiet of beter nog, een met een beetje cannabisconcentraat erin. Helemaal discreet is een elektrische sigaret met cannabis e-juice. daar ruik je bijna niets van en het ziet eruit alsof je gewoon even je nicotinepeil aan het bijwerken bent. Hier koop je een verdamper voor wiet of concentraat, het concentraat zelf maak je zo (of zo), en cannabis e-juice kun je dus ook gewoon zelf maken.

5. Eet je stoned

Nog veel discreter is het natuurlijk om gewoon een plakje spacecake in je lunchtrommeltje te stoppen. Niemand zal vermoeden dat het niet gewoon om een cake van moeder de vrouw gaat, maar zorg er alleen wel voor dat je weet hoe sterk de cake is en hoeveel je ervan kunt hebben. Als je dat lastig vindt, neem dan liever gewoon een beetje wietolie met THC, daarmee is doseren een kwestie van druppels tellen. Een lekkere witte bonen bananen spacecake bakken doe je zo en wietolie maken is ook niet moeilijk met een beetje hasj uit de coffeeshop.

4. Zorg dat niemand wat ruikt

 

Wanneer je de bovenste tip in de wind slaat en toch gewoon een joint opsteekt – wat kan jou het ook bommen – doe dan wel even iets aan geurbestrijding. Zoals gezegd ruik je een joint op meters afstand en zelfs een voorgedraaide joint of een gram wiet in je binnenzak, kan op kantoor makkelijk geroken worden. Bereid je daarop voor en neem kauwgum mee om je adem mee te verfrissen. Wietgeur trekt ook snel in je kleding dus het kan ook geen kwaad om een extra busje deodorant bij je te hebben.

3. Open your eyes

Als je stoned genoeg bent, krijg je rode ogen die kunnen verraden. Misschien zullen je collega’s niet meteen denken aan cannabis, maar je rood doorlopen ogen zien er wel uit of je niet helemaal lekker bent. Gelukkig is er Open Your Eyes, een verfrissende oogdouche die je ogen kalmeert en revitaliseert. Daarmee zie je zo weer zo fris als een hoentje.

2. Geen paniek

Stoned zijn is geweldig, maar als je niet gewend bent om op school of op je werk stoned te zijn, kan dat ook voor een onverwacht paranoïde gevoel zorgen. Niet alleen uiterlijke kenmerken kunnen je met andere woorden verraden, maar ook je eigen mindset. Het belangrijkste is dan om in ieder geval niet in paniek te raken. Doe gewoon alsof je broodnuchter bent, vertel jezelf gewoon dat je helemaal geen wiet hebt gerookt. Het valt allemaal best mee en negen van de tien mensen zijn toch veel te druk met zichzelf om op jou te letten.

1. Deel je wiet met je baas (of leraar)

Samen blowen schept een band, en degene met wie je samen wiet rookt ga je in ieder geval nooit afvallen. De beste tip die we dus kunnen geven om lekker en relaxed stoned te worden op je werk, is deze: maak je baas warm voor wiet, vertel over de vele positieve medicinale eigenschappen en regel gewoon toestemming om op je werk te blowen door het samen met je baas te doen. Dit is verreweg de leukste oplossing want dan kun je alle andere tips vergeten; je hoeft het niet meer te verbergen en bent uit de cannabiskast! Misschien krijg je die opslag nu ook wel…

[Openingsbeeld: 3Dalia – paniekknop: Shay Yacobinski – rode ogen: Antonio Gravante – hond met wietneus: pedro alexandre teixeira – verdamper in hand: Excalibur_Media,  allen van Shutterstock]
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)