(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Oink oink! Katten kijken op je neer, honden kijken naar je op, maar een varken kijkt je recht in de ogen. Een lief leuk varken of zwijntje is intelligent en eet alles. Ja, echt alles. Zodanig dat Chad Spohn nu af wil van zijn geliefde huisdier.

De vrouw van Chad Spohn (44) had de politie gebeld. Haar man was nogal ondersteboven van de Everclear (zeer sterke drank) en dreigde zichzelf wat aan te doen. Dat is natuurlijk al niet zo fraai, maar het ergste moet nog komen…

baasje met millie

Chad Spohn met Millie (Foto: Facebook)

Varken dol op ‘high cuisine’

Onze Chad was in zijn stomdronken bui over een aantal dingen niet zo tevreden: zijn huwelijk en zijn varkentje Millie. De zeug had namelijk al zijn wiet opgepeuzeld. Chad’s vrouw Heather verklaarde aan de politie dat haar man behoorlijk over de zeik is als hij geen shit meer heeft. Tsja, dat kunnen we hem natuurlijk niet kwalijk nemen.

Don’t fuck with the cops

Ondertussen dacht Chad dat het wel een goed idee was om een robbertje te vechten met de politie. De agenten ter plaatse waren daar helaas niet zo van gediend en de straalbezopen varkenshouder werd neergemaaid met tazers. Hij wordt aangeklaagd voor openbare dronkenschap en verzet bij arrestatie.

Bye Bye, Millie

Maar die twee aanklachten zijn de minste zorg voor Chad. Hij is Millie nu helemaal beu en plaatste op Facebook een berichtje dat hij van het lieve dier af wil. Misschien is een varken toch niet een betere vriend dan een hond of kat….

(advertentie)