(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

ROLLING STONED TOP 50 #5   Binnen 1 week 2 verhalen over het Vlaamse Kortrijk die gigantisch veel publiciteit scoorden. Om te beginnen deed de politie een inval in een jongerencentrum, waarbij we tevreden konden vaststellen dat ‘de Kortrijkse jeugd massaal aan de drugs zit’. Met een vette knipoog natuurlijk, want het bleek bijna uitsluitend om wiet, hasj en spacecake te gaan. Nog fraaier werd het enkele dagen later toen een Vlaming ons tipte – met onthullende foto’s erbij – dat de burgemeester van Kortrijk ooit een overtuigde pro-cannabis persoon was geweest!

TOP502015-5

Interessante vervolg in de zaak rondom de politie-inval bij jongerencentrum Tranzit. Daar werd heel veel cannabis in beslag genomen bij de jeugd, maar wij hebben foto’s waaruit blijkt dat burgemeester Vincent Van Quickenborne zelf bepaald niet zo anti-wiet is (of was)!

Inval in ‘drugshol’ Tranzit

kortijk-2

De burgemeester van Kortrijk met zijn favoriete tijdschrift…

Het scoort als een dolle, dat bericht ‘Kortrijkse jeugd massaal aan de ‘drugs’ van woensdag. En terecht, want het blijkt dat de jongeren aldaar volop kiezen voor cannabis als favoriete uitgaansmiddel! De autoriteiten zijn er uiteraard minder van gediend, want ‘in overleg met het Kortrijkse stadsbestuur zullen er gepaste maatregelen genomen worden’, melden de Vlaamse media opgewonden.

Oh, kom eens kijken Vlaamse media

Wellicht dat zij ook eens op RollingStoned moeten komen kijken, want wij kunnen met dank aan een oplettende en verontwaardigde lezer – thanks Jos! – nu laten zien dat burgemeester Vincent Van Quickenborne een enorme huichelaar is als ie werkelijk streng optreedt tegen het jongerencentrum Tranzit en haar cannabisbezoekers!

Burgemeester poseert met wietplant, leest cannabistijdschrift en is voor legalisering

kortijk-3Niet alleen hebben we een kiekje waarop de eerste burger van Kortrijk gewillig poseert met een wietplant (openingsfoto), we hebben er ook een waarop hij leest in het cannabistijdschrift Highlife. En als toetje nog een ‘bierkaartje’ (viltje in Nederland) dat burgemeester Vincent Van Quickenborne in de aanloop naar de verkiezingen verspreid heeft. RollingStoned-tipgever Jos: “Hij heeft toen met ons samengewerkt voor legalisering maar zodra hij een politiek mandaat had, was hij alles weer vergeten. En nu, als hoofd van de politie, laat hij een razzia uitvoeren? Wat een hypocriet. Vincent, je bent een tweezak! Zeg hem maar dat ik het gezegd heb, verdomme. :-)”

Spread the word!

Bij deze Jos. En kom op mensen, spread these words & pics!!

Vincent-Vanquickenborne-2

Burgemeester Vincent Van Quickenborne van Kortrijk met zijn favoriete plant…

 

(advertenties)