(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

ROLLING STONED TOP 50 #13  De snelle opmars van legale medicinale cannabis is voor een groot deel te danken aan de getuigenissen van kinderen. Doodzieke kinderen zoals de driejarige Landon Riddle uit Amerika. Ten dode opgeschreven door zijn behandelende artsen, omdat hij tjokvol leukemie tumoren zat. Maar de ouders accepteren dit doodvonnis niet, ze verhuizen naar Colorado en geven hun zoontje wietolie als laatste redmiddel. En met succes, de kleine rakker is helemaal opgebloeid! Opnieuw bewijs dat het verbieden van cannabis een misdaad is…

TOP502015-13

Bij de driejarige Amerikaanse jongen Landon Riddle werd onlangs leukemie geconstateerd. De dokters gaven geen cent meer voor zijn leven, dat volgens hen maar 10 procent kans had langer dan enkele dagen te duren. Maar de familie legde zich hier niet bij neer, nam haar toevlucht tot cannabisolie en zie: Landon leeft nog steeds en zijn kanker is in remissie!

Borst vol kankertumoren

Het is het zoveelste hartverscheurende verhaal van een doodziek kind dat blijft leven dankzij een verboden substantie in het grootste deel van de wereld: cannabisolie. Gelukkig trekken steeds meer mensen zich niets meer aan van dat verbod en nemen het (medische) heft in eigen hand. Zoals de familie van Landon Riddle dus gelukkig ook deed.

“Zijn hele borst zat vol met leukemie tumoren”, vertelt zijn moeder Sierra Riddle, “daarom kon hij niet meer ademen. Ze startten met chemo bij hem, maar ze vertelden ons dat hij het waarschijnlijk niet zou gaan redden.”

Chemotherapie faalt

l-1

Landon Riddle was praktisch opgegeven door de doktoren, maar leeft nog dankzij cannabisolie…

Na twee maanden van chemotherapie werd Landon ziek en weigerde nog langer te eten. Volgens zijn moeder moest hij tot wel vijftig keer per dag overgeven. De doktoren verloren uiteindelijk alle hoop en wisten niks anders meer voor te stellen dan nog meer chemotherapie…

En toen stelde Landon’s oma op een dag voor om te kijken naar cannabisolie als behandeling.

“Wij bespraken onze zorgen met Landon’s doktorenteam in Utah en ondertussen zagen we hem constant lijden en steeds verder wegzakken door het ene na het andere medicijn”, zegt Sierra. “En toen kwam mijn moeder op internet cannabisolie tegen.”

Naar Colorado voor cannabisolie

De familie besloot direct om uit de staat Utah te vertrekken, richting Colorado waar een behandeling met wietolie wel legaal is. En zie, vanaf dag 1 begon Landon minder over te geven en eindelijk ook weer te eten.

“Ons hart vulde zich met vreugde dat cannabis de lach terugbracht op Landon’s gezichtje. Hij werd beter en beter! Het was alsof er een wonder geschiedde! Hij lachte weer en begon weer te eten!” aldus zijn dolblije moeder. “Het is een misdaad dat iemand op aarde aangeklaagd wordt wanneer hij cannabis verkiest boven farmaceutische middelen. Mijn liefde gaat uit naar andere families die getroffen worden door het wietverbod. Maak je klaar voor het gevecht van je leven. Een ziek kind hebben is al een strijd op zichzelf, maar deze keuze moeten maken is een heel andere wereld. Je hebt een dikke huid, intuïtie en een goed team nodig. Verspil geen tijd aan farmaceutische medicijnen die meer kwaad dan goed doen.”

Inmiddels is de leukemie van Landon in remissie.

 

(advertenties)