(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wat doe je als jong, verliefd stelletje op zo’n kale vulkanisch ijsvlakte als IJsland als je eens uit je bol wil gaan? Juist; hasj-ijs maken natuurlijk! Hasj-ijs op IJsland, dat past toch als een sneeuwhandschoen op een Eskimo, niet dan? Nou, nee dus.

Persoonlijk hadden wij er nog nooit van gehoord, van hasj-ijs. Wel van ice hasj  natuurlijk, maar das wat heel anders. Maar als je ijs van wiet kan maken moet het ook met hasj kunnen, nietwaar? Zogezegd, zo opgezocht op internet. Dat daar ook behoorlijk veel bagger staat hoven we je waarschijnlijk niet te vertellen, maar een jong liefdeskoppeltje in IJsland vond een receptje en donderde de hele voorraad hasj die ze hadden in het toetje extraordinair!

ijsland

Hallucineren op IJsland, wij zouden er niet eens hasj-ijs voor nodig hebben…

 

Hallucineren

En toen ging het mis in het hutje op de hei, ver weg van de bewoonde wereld (jawel, die is er ook op IJsland). Flink mis, want de jongeman trok al zijn kleren uit en rende naakt de sneeuw in. Kan lekker zijn, maar niet als je knettergek bent en aan het hallucineren…

Zijn chica voelde zich begrijpelijkerwijs ook niet helemaal senang en maakte zich zorgen over haar (en zijn) ‘geestelijke gesteldheid’. In paniek belde ze de politie dan maar.

Wees wijs met ijs

De agenten pikten het hasjkoppel op en bracht ze netjes naar hun ouderlijk huis. De kwak ijs die ze nog niet opgesmikkeld hadden werd onderzocht en daaruit bleek volgens de autoriteiten dat de lekkernij ‘absoluut niet geschikt is voor menselijke consumptie’. Met het jonge liefdeskoppeltje gaat het ondertussen wel weer, maar de politie op IJsland wil ons toch allemaal graag een advies geven: “Dit verhaal laat zien dat mensen niet alles moeten geloven wat ze op internet lezen en dat je altijd voorzichtig moet zijn met drugs, in welke vorm dan ook.”

IJS-land

Oh ja, nog 1 grappig feitje: waar wonen volgens een drugsrapport van de Verenigde Naties uit 2014 de meeste blowers ter wereld? Inderdaad ja… op IJSLAND

 

(advertenties)