(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Fervent blowen, het komt in de beste families voor, haha. Neem die van het Koninklijk Huis van Nepal. Kroonprins Paras Shah werd onlangs voor de tweede keer in twee jaar in Thailand gearresteerd voor marihuana!

De (werkloze) kroonprins van Nepal: Paras Shah

De (werkloze) kroonprins van Nepal: Paras Shah

Nou is het wel een beetje te begrijpen dat deze feestprins zich tegoed doet aan een lekker Thai-stick of meerdere, want zijn rol in de monarchie is verwaterd tot een puur symbolische. In 2008 namelijk schafte Nepal de monarchie simpelweg af, na eeuwenlang wel een koninkrijk te zijn geweest. Dat had vast iets te maken met de voortdurende ellende waarin de familie terechtkwam, zoals enorme schietpartijen binnen de paleismuren. Zo werden in 2001 de toenmalige koning Birendra en een zwik van zijn familieleden afgeslacht in hun eigen stulpje. Pothead Paras Shah is de zoon van koning Gyanendra, die het na genoemde moordpartij van zijn broer overnam. Totdat de Nepalezen het zes jaar geleden allemaal welletjes vonden en hem zijn macht afnamen.

Paras maakt veel ruzie

Paras liet zich niet kennen en zette het op een feesten, waarmee hij berucht werd in zijn land. In 2010 schoot hij een gun leeg in de lucht nadat hij ruzie kreeg in een vakantiepark in eigen land. In 2012 werd hij al eens gearresteerd met wiet in een resort in Phuket, Thailand. Die zaken verdwenen nog in de doofpot, maar dit keer is dat wat lastiger wellicht. Al is de wietvogel na een weekendje brommen in de politiecel inmiddels op borgtocht vrijgelaten. De politie kwam bij de pretprins op zijn hotelkamer nadat iemand hen gebeld had omdat de prins ruzie maakte met zijn vriendin. Volgens politiecommandant Chutrakul Madee van Bangkok zal Paras Shah zich echter moeten komen verantwoorden voor de rechtbank in de Thaise hoofdstad…

(advertenties)