(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ha, dat zijn de politici in Colorado even vergeten te reguleren: seks en wiet. Alcohol en wiet onder 1 dak verkopen is verboden, maar strippen en wiet dus niet. Enter Deborah Dunafon, uitbaatster van de beroemdste stripclub van de staat: Shotgun Willie’s. Pal ernaast start ze nu met The Smokin Gun Apothecary en wij hebben als voorspel alvast de foto’s!

Hiaat in de cannabiswet

opoDeborah Dunafon is daarmee de eerste en enige persoon in de VS die zowel een legale seksclub als een legale wietwinkel exploiteert. De aankleding van de cannabiszaak lijkt op die van de stripclub, wat dus betekent dat het wilde westen er vanaf spettert. Zo wordt de wiet verpakt in kogelhulzen, kom daar maar eens op! Uiteraard maken de fatsoensrakkers in Colorado (en ver daarbuiten) zich enorm druk over of dit nou wel allemaal zomaar kan, dat combineren van wiet (zonde 1) en buitenechtelijk seksueel entertainment (zonde 2).

Maar tja, de reguleringswet in de staat heeft wel een verbod op het verkopen van drank en wiet op dezelfde locatie en verbiedt een pot shop in de buurt van scholen of plekken waar kinderen bij elkaar komen, maar zegt niets over seks en cannabis als – het moet gezegd – een gezegende combinatie.

The Smokin Gun Apothecary

Ook verder is het soms een ingewikkeld verhaal. De staat verbiedt openbare consumptie van cannabis bijvoorbeeld, maar staat weer wel toe dat lokale besturen vergunningen geven voor privéclubs waar geblowd mag worden. Wat in dit geval betekent dat The Smokin Gun Apothecary een dakterras in de planning heeft en de klanten kortingsbonnen geeft op drankjes in de stripclub…

Pics or it didn’t happen

Nou ja, genoeg … eh, geluld. Hier komen nog wat meer sfeerbeeldjes:

sg5

sg3

sg8

sg4

sg7

sg6

Oh ja, die wiet in kogelhulzen moeten we natuurlijk ook niet vergeten:

bld

Nou tot ziens in hetzij The Smokin Gun Apothecary hetzij Shotgun Willie’s of in beide, want dat kan vanaf nu ook daar net buiten het centrum van Denver, Colorado, U.S.A.

sg1

 

(advertenties)