(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In Nederland kennen we Sonja Bakker en haar gare dieettips. Maar in de VS hebben ze Bethenny Frankel. Er wordt gezegd dat deze dame nu een eigen wietmerk wil hebben met soorten die geen munchies (vreetkicks) veroorzaken. We zijn benieuwd…

Frankel is in de VS vooral bekend van Skinnygirl, een lijn van caloriearme alcoholische dranken. Maar als het aan haar licht kunnen we binnenkort dus ook ‘Skinnyweed of Skinnybis’ verwachten. Er is hierover bericht op verschillende internetmedia maar nog niet door iedereen bevestigd.

#Prohibitationdone

tweet bethany frankel goedToen Frankel afgelopen december in Colorado was, tweette ze verbaasd over de legaliteit van cannabis in skistad Aspen. “Mensen lopen hier wietwinkels binnen alsof ze een kledingzaak bezoeken”, met de hashtag #prohibitationdone.

Bevestiging

Volgens celebrity-nieuwssite TMZ klopt het inderdaad dat de diëtiste met Skinnygirl-wiet bezig is. “Wij hebben Frankel verteld dat ze haar inspiratie moet halen in staten waar recreatieve marihuana legaal is, zoals Alaska, Colorado, Oregon en Washington.”

Niet wachten

Misschien is het belangrijk om onze Sonja Bakker te laten weten dat er al een aantal strains zijn die je geen vreetkicks geven. Dan hoeven de stoners die nodig moeten afvallen ook niet op haar te wachten 😉

(advertenties)