(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat de eerste elektronische joint ter wereld, de E-Njoint een ontwerpwedstrijd georganiseerd heeft. Het mooiste ontwerp voor de joint, die je overigens overal zonder problemen kunt gebruiken, wint de hoofdprijs van maar liefst 1000 euro!

Het is natuurlijk hartstikke leuk als de vriendelijke mensen achter E-Njoint een van de ontwerpen in productie neemt maar die 1000 euro is helemaal lekker. De beste inzendingen van de competitie staan nu op de stemnufacebookpagina van E-Njoint, waar je kunt stemmen door het ontwerp dat je het mooist vind te liken. Het ontwerp dat het vaakst leuk gevonden wordt wint de 1000 euro en als een van de ontwerpen in productie wordt genomen ontvangt de ontwerper ervan een geldbedrag van 500 euro. Klik hier om de inzendingen te bekijken en te stemmen.

Nieuwe modellen

Wellicht worden de ingezonden ontwerpen voor de elektrische jointjes wel gebruikt voor de nieuwe modellen die het bedrijf binnenkort zal lanceren. Want naast de huidige versie, waarmee je zelfs op je werkplek kunt genieten, komt de producent binnenkort ook met een oplaadbare versie, en een N-Ejoint die je zelf met wiet of concentraten kunt vullen. Uiteraard hebben ook deze nieuwe modellen het uiterlijk van een dikke toeter die je zelf niet strakker had kunnen draaien.

E-njoint_Cannabis_Flavor_Disposable

 

De oplaadbare versie van de elektrische joints is uiteraard 100% legaal overal te gebruiken en net als de bestaande wegwerpexemplaren verkrijgbaar in verschillende smaken. Je kunt straks zelfs van smaak wisselen door gebruik te maken van verschillende navullingen. Deze joints zijn totaal onschuldig en bevatten geen schadelijke stoffen zoals teer of nicotine maar alleen plantaardige en natuurlijke glycerine en biologische smaakstoffen. Je wordt er ook niet high van.

Wil je zoals zoveel blowers nou juist wel high worden, wacht dan even tot de vaporizer van E-Njoint uitkomt. Deze kun je namelijk gewoon zelf vullen met wiet, concentraten of andere kruiden voor aroma-therapie. Deze verdamper oogt en rookt net als een joint, maar verdampt de vulling op een temperatuur van 183 graden, zodat je geen schadelijke rook binnenkrijgt, maar dus wel lekker van je eigen wiet kunt genieten. Verdampen zoals je gewend bent, maar dan dus wel met een stevige toeter.

E-Njoints koop je gewoon online, ze zijn verkrijgbaar vanaf slechts 8,95 euro op e-njoint.com

(advertenties)