(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De Zero Zero Box staat onder cannabisconnaisseurs bekend als het neusje van de zalm op het gebied van bewaarboxen voor wiet. De klassiek houten bewaardoos is perfect om je wiet in te curen, heeft een filter om polm van je wiet op te vangen, en is dus ook verkrijgbaar op zakformaat.

De Zero Zero Pocket Box, zoals het draagbare kleinere broertje van de luxe Zero Zero Box heet is een extractiesysteem voor polm en stashbox in een. Net als de grote versie is het stijlvolle bewaardoosje gemaakt van hard cederhout, wat de smaak van je wiet alleen maar ten goede komt.

00pocketbox1

De bewaardoos bestaat uit drie lagen die naadloos op elkaar aansluiten door middel van magneten. De onderste laag is ook meteen de opvanglade voor de polm, in het middelste deel zit het filter (en je wiet 😉 ) en het bovenstuk is het deksel. Samen vormen de drie lagen de Zero Zero Box, die door de nette afgeronde hoeken gemakkelijk in je zak schuift.

Geïnteresseerde cannabisconnaisseurs kunnen de Zero Zero Pocket Box voor 29 euro kopen op Azarius.nl, ze verkopen er ook de grote Zero Zero Box, die in 2007 op de Spannabis beurs uitgeroepen werd tot beste parafernalia product.

00box2

De grote Zero Zero Box werd eerder uitgeroepen tot beste parafernalia product

 

(advertenties)