(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De zomermaanden worden in de media wel komkommertijd genoemd. Waar de benaming vandaan komt is een raadsel – misschien omdat komkommers van die flauwe, niet te roken gevallen zijn – maar een inwoner van Den Bosch zorgt ervoor!

Cq8ExS8XYAEUrkL

Zelf douchen wordt wel wat lastig zo…

104 dorstige wietplanten

Terwijl de Brabantse mussen spreekwoordelijk dood van het dak kukelen heeft een 51-jarige man uit de Demerstraat in Den Bosch – bekend van die chocoladebollen en zo als je het toch over zotheid hebt – heel andere zorgen. Bijvoorbeeld hoe hij met de zomerhitte in de stad zijn 104 wietplanten moet laten drinken.

Slapen en douchen is voor mietjes

Dat klinkt nog als een simpel klusje, maar bedenk dat er in zijn huurhuis aan de Demerstraat niet bijster veel ruimte (over) is, omdat er al twee kweektenten in de slaapkamers staan. Waar de beste kerel zelf slaapt is een raadsel maar feit is dat ook de douche wordt geofferd aan de groene hobby van de bewoner. En slapen kan je overal wel, maar douchen toch hoofdzakelijk alleen in de douche, nietwaar?

Wijkagent kiekt wietwater

Niemand minder dan wijkagent Jan van ’t Erve staat afgelopen zondag ineens binnen in het huis van de Brabander, die zelf niet eens thuis is (opnieuw een raadsel, maar wij gokken een anonieme tip van een jaloerse buurtgenoot), en ziet het tafereel met enige verwondering aan. Het benodigde wietwater wordt via een systeem met slangen vanuit de badkamer naar de slaapkamers geleid!

Verwondering die hij deelt met ons, want ook deze politieman heeft alle tijd om royaal te twitteren over zijn avonturen in de Bossche wijken Zuid, Bazeldonk, Gestelsebuurt, Bedrijven Zuid, De Meerendonk, Pettelaarpark en Kloosterstraat:

Schermafbeelding 2016-08-31 om 12.36.58

(advertentie)