(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ook in Canada en de VS is het volop zomer, maar daar hebben ze nog een extra zonnig element: legale cannabis! En nu de mussen in katzwijm suffen op het dak komen daar ineens allerlei mooie dranken voor de wietminnende medemens, frisdranken met THC bijvoorbeeld.

Een idee van brouwerij Lagunitas uit Californië en een volle dochter van ons eigen Heineken, waar zelfbenoemd ‘brouwmonster’ Jeremy Marshall samen met Patrick Anderson van AbsoluteXtracts gewerkt heeft aan Hi-Fi Hops. En laat dat nou een ‘sprankelend water’ zijn vol met hop zodat het enigszins naar bier smaakt, een India Pale Ale om precies te zijn. Maar dan zonder alcohol en trouwens ook zonder koolhydraten.

Maar met als extra’s wel wat aromasmaken als grapefruit of lavender erin. En met THC-concentraat! De wietfrisdrank heeft 2 varianten: eentje met 5mg THC en eentje met 10 mg THC erin. Daarnaast wordt er uiteraard ook een CBD-versie met 5 mg gelanceerd komend weekend.

De uitvinders – het brouwmonster en de extractenkoning – demonstreren hun geweldige vinding zelf in deze video, en wij kunnen ondertussen alleen maar jaloers een glaasje kraanwater tappen want in Nederland mag dit natuurlijk allemaal weer niet…

(advertenties)