(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

In Florida schijnt de zon vaak en blijkbaar ook soms té hard. Zo hard dat de sheriff van Brevard County zich heel erg veel moeite getroost om een grapje uit te halen ten koste van andermans wiet. Die wiet heeft Sheriff Wayne Ivey natuurlijk afgepakt, maar op Facebook roept de politiebaas de eigenaar op om zijn ‘lost items’ op te komen halen. En die eenvoudige grap rekt de sheriff wel heel erg ver uit… zo ver dat humor horror wordt.

Gehaktdag, lachen man!

Nee, dat was lachen woensdag op de spreekwoordelijke gehaktdag, ook in zonnige oorden als Florida klaarblijkelijk. Alleen al om de in beslag genomen partij wiet van 350 kilo überhaupt te kunnen laten zien op een foto moesten bijkans alle bureaus van de politie in Brevard County worden leeggeruimd.

Kijk maar:

Sheriff Wayne gaat helemaal los

Nou is die foto al behoorlijk indrukwekkend, maar wacht maar eens tot je de uitvoerige begeleidende woorden van sheriff Wayne op Facebook leest. De beste kerel gaat helemaal los op zijn idee van een goeie grap. Of dat ook zo is en jij er ook net als de sheriff smakelijk en langdurig om kunt lachen, laten we aan je eigen oordeel over.

Komt die verloren voorwerpen lap van een wietgrap:

(advertentie)