(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

We tellen een van de eerste zonnige dagen sinds de start van onze Buitenwiet Test, maar die zon komt wel precies op het juiste moment. De testplanten van SeedStockers beginnen namelijk overal te bloeien, dus de natte maanden kunnen nog helemaal goed gemaakt worden, als het zonnetje alleen maar blijft schijnen. Tijd voor een kijkje bij Pim, Luuk, Vincent, Nan, Chris, Shawn, mtegrowin en De Groene Tuinman.

Pim

Update 4 augustus 2023: Hoi allemaal, hier zijn weer een paar foto’s. Het gaat goed maar desondanks is het wel jammer van het weer.

Groet, Pim

Luuk

Update 7 augustus 2023: Hoi CNNBS, het is weer tijd voor een update. Ondanks het slechte weer 🌧 groeien de dames aardig door. Ik heb ze wel tijdelijk verplaatst, zodat ze niet volop in de regen staan. Momenteel ben ik thuis een overkapping aan het bouwen, dus gelukkig was er plek voor de dames om droog te staan.

De twee grotere planten (zie foto’s) krijgen al bloeiharen, en ik ben bij die twee dan ook langzaam begonnen met wat voeding toe te dienen. De kleinere (de Jack Hulkberry) heb ik later gekiemd dus die moet nog effe doorgroeien! Deze groeit trouwens ook erg goed door. Wel zitten er wat gaten in de bladen door wat ongedierte, maar zo te zien heeft ze daar geen last van en groeit ze goed door.

Vanaf woensdag is er beter weer gemeld, dus dan kan ik ze hopelijk weer lekker in de zon 🌞 zetten.

Tot snel, groet, Luuk

Vincent

Update 9 augustus 2023: Ze zijn vertrokken, en wat een geur! Stammen zijn mooi dik en heb ze nog een keer mishandeld en bespoten met oplossing van water en magere melk; iets wat m’n opa altijd deed 👁️ Voor de rest eigenlijk niets te melden.

Green greetings, Vincent

Nan

Update 10 augustus 2023: Hey hey beste noorderburen 😊 Hier zijn we nog een keertje met een update van onze dames 😊 Hier doen men dames het heel goed; tijdens het slechte regenweer heb ik ze onder afdak gezet zodat ze droog maar toch nog van veel licht en zon kunnen genieten. Eentje is zelfs al pak groter als ikzelf 😃 al moet ik toegeven dat je daar niet veel moeite moet voor doen want k ben maar 1 meter 60.

De dames beginnen ook al lekker te ruiken en hebben al wat bloeihaartjes dus ik denk dat we de goede richting uit gaan  🙌 Dit is m’n allereerste keer dat ik buitenwiet kweek, dus ik probeer hier en daar van jullie wat tips en tricks te pikken 😉

Dame nummer 1 is de Dynamite Kiks, nummer 2 de # 25 Dynamite, nummer 3 de Jack Hulkberry en de 5de is de Double Bubble. Dame nummer 4 heb ik niet ontkiemd gekregen 😔

Nu nog hopen dat het weer wat zonnig blijft en m’n buren niet gaan klagen 🙌🙌🙌 Ik kijk ernaar uit om jullie dames te bewonderen 🥰

Groetjes, en tot volgende week!

Chris

Update 10 augustus 2023: Hallo CNNBS, hier alles rustig, ze groeien gestaag. Ik had ze groter verwacht, maar dat kan ook aan het weer liggen. Heb nog maar een keer groeivoeding gegeven.

Groeten, Chris

Shawn

Update 10 augustus 2023: Hey hey, lang geen update kunnen plaatsen wegens persoonlijke redenen, maar bij deze nog eens enkele foto’s. Alle dames doen het zeer goed en zijn allen nu de 1.5m voorbij. Ze zijn allemaal getopt en mooie bossige planten geworden. Ondanks de weinige zorg die ik ze dit jaar heb kunnen bieden, staan ze er allemaal goed bij.

De eersten beginnen al bloeiharen te tonen en de meeste hebben al een goed dikke stam. Komende week ga ik ze wat uit elkaar trekken zodat ze minder door elkaar heen groeien, en de binnenste takken beter licht krijgen.

Groetjes, Shawn

mtegrowin

Update 10 augustus 2023: Hierbij een nieuwe buitenwiet kweekupdate. Het strekken/bloeien lijkt nu echt begonnen te zijn. Al de planten schieten al wat witte pistils bij de bloeiplekken. Ook zit er met dit slechte weer zelfs nog wel wat groei in. Gelukkig word het zoals het er op lijkt beter weer, dus dat zal mooi zijn voor de bloeiers.

De Groene Tuinman

Update 10 augustus 2023: Hallo kweekvrienden, hier een update van De Groene Tuinman. Mijn dames gaan erg goed. Helaas wel wat breukjes in wat takjes, omdat ze om zijn gevallen maar ik denk dat ze dit wel aankunnen. Ik ben begonnen met verduisteren en dat resultaat is te zien. De toppen beginnen nu te groeien, en ze ruiken heerlijk! Vooral de Strawnana Gum ruikt heerlijk, en is een mooi klein bosje geworden. Ondanks dat ze aardig achter liep doet ze het aardig goed.

(advertentie)