(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De Pax 3 verdamper hoort tot de high end vaporizers. Hij is retestrak, discreet en gemakkelijk in het gebruik. Fans zijn dan ook laaiend enthousiast over de kwaliteit en prestaties van deze stijlvolle verdamper, en daar kunnen jij en je valentijn wellicht bij aansluiten. Speciaal voor Valentijnsdag mogen we er namelijk een weggeven, en misschien wel aan jouw geliefde! 

Be my Vape staat in de gloednieuwe PAX 3 Rose Gold gegraveerd, die we van verdamper specialist Vaposhop mogen weggeven. Een complete Kit welteverstaan, dus hij is óók geschikt voor concentraten en wordt geleverd inclusief alle mogelijke opties en add-ons. Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken op deze prachtige gegraveerde PAX 3 van Vaposhop.nl.

PAX 3 Complete Kit

Niets is natuurlijk te gek voor de liefde van je leven, en Vaposhop heeft dan ook absoluut niet bezuinigd op deze speciale valentijns-PAX van 2021. Zogezegd is de Rose Gold PAX 3 een complete set, en dus ook geschikt om concentraten mee te verdampen. Dat niet alleen maar de CK, oftewel Complete Kit versie (ter waarde van €239,95) wordt ook geleverd mét oplader, twee mondstukken, een onderhoudsset en een standaard ovenklep.

Fans die op de kleintjes moeten letten kunnen bij Vaposhop echter ook kiezen voor een voordeliger versie van de PAX 3. Deze zogeheten Device Only kost slechts €185,- en is weliswaar direct met cannabis te gebruiken maar is niet geschikt voor concentraten. Hij wordt in tegenstelling tot de complete kit geleverd met alleen een oplaadkabel, onderhoudsset en twee mondstukken.

Slimme vaporizer, strak design

Je zou van de PAX 3 vaporizer kunnen zeggen dat het de Mercedes of Apple van de verdampers is. Hij is heel degelijk uitgevoerd met een body van stoot- en krasbestendig aluminium. Net zoals alle moderne apparatuur is het gebruik ontzettend intuïtief en gemakkelijk. De vaporizer zelf heeft maar één knop en een kraakheldere LED indicator om je te laten weten hoe het met de batterij en de temperatuur in de verdamper is. De batterij zelf is zo’n 16% krachtiger dan die van de voorganger PAX 2 (€135,-).
De temperatuur kan ingesteld worden op vier voorgeprogrammeerde standen, te weten 182ºC, 193ºC, 204ºC en 215ºC. Het duurt daarbij slechts 15 seconden tot de gewenste temperatuur is bereikt, dus de term direct draw gaat ook zeker voor de PAX 3 op! Eenmaal op temperatuur, laat de PAX 3 je dat weten middels een discrete trilling (haptische feedback).

Ook nieuw ten opzichte van de PAX 2 vaporizer, is dat je de PAX 3 ook via Bluetooth en de PAX Mobile app aan je smartphone kunt koppelen. Via de applicatie kun je de temperatuur dan op de graad nauwkeurig instellen, en opties selecteren die via het apparaat zelf niet bereikbaar zijn.

Win een PAX 3 voor je valentijn

Of je grote liefde nou een stille geliefde is of niet, als je de PAX 3 cadeau doet, dan is het wel duidelijk dat je hart extra snel voor hem of haar klopt. Succes gegarandeerd dus, maar dan moet je die PAX natuurlijk nog wel even binnentikken. Dat kan uiteraard op de speciaal daarvoor gemaakte valentijnspagina op Vaposhop.nl maar zoals beloofd kun je hem bij ons ook gewoon helemaal gratis en voor niets winnen.

Om kans te maken op deze feestelijk met gegraveerde PAX 3 CK, laat je ons uiterlijk op 8 februari 2021 weten waarom jouw geliefde de PAX 3 verdient. Vertel ons in je mooiste woorden waarom jouw liefde met een gratis PAX 3 vaporizer bezegeld moet worden. Laat ons zowel jouw eigen naam en email adres weten als die van je geliefde. De leukste reactie wordt beloond met de verdamper. Meedoen kan middels een reactie onder dit bericht op Facebook of Instagram, of via ons contactformulier.

(advertenties)