(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een geweldig cannabis spektakel in het Limburgse Venlo – geboortegrond van Geert Wilders – in de nacht van vrijdag op zaterdag. We nemen keihard scheuren met een auto, poedelnaakte man en… wiet.

De regionale omroepen in Limburg, dat samen met Noord-Brabant de ‘wietschuur van Europa’ wordt genoemd, maken er allemaal melding van, maar de Politie Venlo Zuid, Centrum en Noord heeft zelf het bericht inmiddels van haar Facebook-pagina gehaald. Waarom mag Geert weten.

Dan de feiten zoals we die konden opvissen uit de berichten op o.a. 1L en Blik op het Nieuws. De eerste heeft het nog over een ‘naakte man’ en de tweede over een ‘poedelnaakte man’. Dat is blijkbaar nog nét iets meer naakt dan gewoon naakt.

Opeenstapeling van verkeersovertredingen

Hoe dan ook, rond middernacht en dus ruim na het ingaan van de avondklok, zagen wakkere dienders een auto met een man erin geparkeerd staan op de Genooyerweg. Dat is natuurlijk vreemd in deze coronatijd zomaar iemand op straat na tienen en dus moest deze gast nader onderzocht worden.

Daar had meneertje klaarblijkelijk weinig zin in en hij scheurde er op hoge snelheid – de politie klokte 120 km/u – vandoor. De achtervolging kon beginnen.

Niet alleen reed de gozer veel te hard, dat deed ie ook nog eens met gedoofde koplampen (en gedoofde achterlampen maar dat is gezien zijn snelheid niet zo’n verkeersprobleem hier), tegen het verkeer in en op de linker weghelft. Hoppa over de Sint Urbanusweg en daarna de Industriestraat in.

Wat springt daar nu uit de auto?

Op laatstgenoemde straat knalde de Max Verstappen imitator bijkans op een vrachtauto die daar maar stond te staan. ‘Waarschijnlijk omdat hij met gedoofde verlichting reed’, aldus de immer nuchtere politie op Facebook.

Toch was de niet-verlichte snelheidsduivel blijkbaar geschrokken van die net-niet crash met een truck. Hij stopte toch maar aan het einde van de Industriestraat, om direct daarna uit te auto te springen. En dan komt het; hij was dus (POEDEL)NAAKT!

Dat maakte het vluchten niet eenvoudiger mogen we aannemen en het feit dat hij zowat onmiddellijk werd klemgereden en aangehouden door de agenten bevestigt dit.

Meth en wiet, dat rijdt lekker man!

De Venlose politie: ‘De man werd overgebracht naar het cellencomplex waar een arts bloed van hem heeft afgenomen om later vast te kunnen stellen welke, en hoeveel drugs de man had gebruikt. De man bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en de auto waarin hij reed was ook niet verzekerd.’ Uit een eerste drugstest ter plekke was overigens al de uitkomst ‘THC’ en ‘Methamfetamine’ (crystal meth mensen, begin er toch niet aan) gerold.

Maar dan de bijzonderheden aan deze zaak. Allereerst het feit dat de gast van 22 jaar compleet naakt was. Ten tweede vond de politie dit aan ‘drugs’ in zijn auto:

Maar het meest mysterieuze moet nog komen en zal – gezien het feit dat het bericht inmiddels van Facebook verwijderd is – ook wel nooit worden opgehelderd. Want wat moeten we denken van de politie-opmerking dat er ook nog ‘diverse bijzondere attributen’ in de auto werden aangetroffen (buiten de wiet)? Tja, waar denk je dan aan als je weet dat de kerel poedelnaakt was?!

(advertenties)