(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wanneer het op geurbestrijding aankomt, dan is er eigenlijk maar een echt goed alternatief voor koolstoffilters en dat is The Neutralizer. En om dat te bewijzen geeft Best Grow Products in samenwerking met The Neutralizer maar liefst 8 Neutralizers weg!

Tot de komst van The Neutralizer was er eigenlijk geen goed alternatief voor koolstoffilters om geur of stank effectief mee te verwijderen. Om jou te laten zien dat The Neutralizer wel net zo effectief is geeft Best Grow Products samen met de mensen van The Neutralizer maar liefst 8 complete Neutralizer Kits weg. Drie grote ter waarde van 99 euro voor ruimtes tot 375 m3 en 5 Compact Kits ter waarde van 59,99 voor ruimtes tot 20 m3.

The Neutralizer

The Neutralizer is een apparaat dat de geur niet filtert zoals een koolstoffilter doet, maar geurdeeltjes neutraliseert. Nu zijn er meer producten die claimen geurtjes te kunnen neutraliseren, maar die blijken in de praktijk vaak niet voldoende te werken. The Neutralizer is echter anders, het apparaat heeft namelijk al bewezen goed te werken in alle stadia van wietplanten en werkt ook goed tegen de geur van een lekker jointje. The Kweker heeft hier op RollingStoned de ultieme test met het apparaat uitgevoerd: oogsten en knippen zonder koolstoffilter met alleen The Neutralizer.

Positionering The Neutralizer

Hoe werkt The Neutralizer?

The Neutralizer werkt met etherische oliën, een lont en een moleculaire verdamper. Een voorbeeld: een ruimte vol rozen zal ruiken naar rozen, maar een ruimte met rozen en jasmijn ruikt dus niet naar een combinatie van rozen en jasmijn, maar alleen naar jasmijn. Niet omdat jasmijn een sterkere geur heeft en de geur van de rozen overheerst, want dat zou maskeren zijn. Het komt omdat jasmijn het vermogen heeft om de geur van rozen op moleculair niveau te neutraliseren, en precies dat doet The Neutralizer ook.

The Neutralizer is er in een kleine versie die geschikt is voor ruimtes tot 20 kubieke meter, maar er is ook een grotere versie van het apparaat, die kweekruimtes tot 375 kuub vrij van wietgeur houdt. Beide kits zijn te koop op BestGrowProducts.com.

Hoe kun je winnen?

Wil je The Neutralizer wel eens proberen dan is nu je kans om dat gratis te doen! Best Grow Products en The Neutralizer hebben namelijk alle vertrouwen in het apparaat en geven er daarom 8 weg. Zet in de comments hieronder WIE of WAT jij vandaag nog zou willen neutraliseren als er ook een Neutralizer voor mensen of andere zaken bestond. Je kunt meedoen tot en met dinsdag 13 oktober (2015, duh…). Veel succes!

(advertenties)