(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Cannabis en ander lekkers, kunnen je kijk op de wereld ingrijpend verbeteren. Dat effect kun je dus nog verder versterken met een heuse spacebril. Oké, je ziet er zelf misschien wel een beetje uit als een nerd, maar je hebt mooi wel een vette lichtshow op je neus!

De glazen van deze unieke spacebril splitsen de kern van iedere lichtstraal om hem vervolgens in alle kleuren van de regenboog te verven. Kun je het je voorstellen? Het maakt je eerstvolgende feestje tot een trip die zijn weerga niet kent, om nog maar te zwijgen over de trip die je meemaakt als je deze bril combineert met een lekkere blow of paddotrip 🙂

spacebril2

Lasers en lichtshows op festivals en feesten worden met de spacebril helemaal geweldig, maar laat je vrienden niet merken in wat voor tripdimensie je verkeert, want dan zul je je bril sneller kwijt zijn dan een aansteker in een druk bezochte coffeeshop. Hoewel het slechts een zwak aftreksel is van het werkelijke effect van deze lichtshow op je neus, is hier vast een klein voorproefje:

Deze unieke en enige trip die je zelf op en af kunt zetten, heb je al voor 6,75 euro bij Azarius.nl

(advertenties)