(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een stevige fittie op een camping tussen een man en een vrouw in de Amerikaanse staat Pennsylvania leidde tot een bizar tafereel. Achterin de politieauto waar de vrouw tijdelijk werd geparkeerd besloot die om het bewijsmateriaal – een pot met wiet – te vernietigen. Door die snel en vakkundig op te eten!

Knallende campingruzie

Over naar de camping bij Pawnee Lake, afgelopen zondag. De dag des heres werd echter behoorlijk verstierd door een (bek)vechtend koppeltje: de 42-jarige Christine Lanini lag overhoop met haar 35-jarige kerel Daniel Morgan. Dat ging er zo luidkeels aan toe dat geschrokken kampeerders de politie van Lancaster County belden, ook omdat de hele knetterende ruzie zich afspeelde voor de ogen van het 12-jarige zoontje van Daniel. Dat zou zelfs zijn bedreigd door het hysterische vrouwmens…

Wiet in pillenbuis

Toen de cops ter plaatse waren zetten ze eerst maar eens de doorgedraaide Christine op de achterbank van de patrouillewagen op verdenking van kindermishandeling. Ze onderzochten de plek des onheils en vonden wiet, die verstopt zat in een pillenbuisje. De stashbox werd door een agent voorin de politieauto gezet, naast zijn computer, waarna het onderzoek verder ging.

Hap, slik, weg met die wiet

Maar Christine was niet bepaald van plan zich naast kindermishandeling nog een aanklacht wegens verboden wietbezit aan te laten smeren. Toen ze alleen was opende ze het tussenschot, greep de pot met wiet en at de inhoud op in een desperate poging het bewijsmateriaal te laten verdwijnen.

Heel jammer dus dat er een surveillance camera achterin politieauto’s zit in Amerika. Sheriff Terry Wagner van Lancaster County kon zodoende op zijn gemakje terug zien hoe de vrouw minutenlang op rauwe wiettoppen aan het knagen was.

Eind van het liedje is dat ze dus toch een extra aanklacht voor wietbezit aan de broek heeft. En nog een extra aanklacht erbij wegens het ‘knoeien met bewijsmateriaal’…

[openingsbeeld: HighGradeSnaps/Shutterstock]
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)