(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Door het lekkere voorjaarsweer krijg je spontaan zin om buiten te tuinieren. Autoflower wietsoorten zijn uitermate geschikt voor de zomers in het Nederlandse en Belgische klimaat. Ze zijn sneller klaar met bloeien waardoor je geen last hebt van schimmels door de natte herfstdagen.

bn-autoflowering-super-mix-1lBio Nova heeft een één component voeding ontwikkelt, speciaal voor deze autoflower planten. De Autoflowering SuperMix, zoals ze de voeding noemen werkt hetzelfde als al hun andere SuperMixen. Je gebruikt de voeding gedurende de hele cyclus van de autoflower wietplant, en vanaf de derde week van de bloei begin je met het toevoegen van PK 13-14. Deze twee producten zijn genoeg voor het hele buitenseizoen. Gemakkelijk toch?

AutoFlowering SuperMix zorgt voor een intensief bodemleven, stimuleert actief de wortelvorming en voorziet in de complete bemesting tijdens groei- en bloeifase. In de eerste week van de groei kan opgestart worden met een lagere dosering die je opvoert tot de volledige dosering vanaf de tweede week in het leven van je plant. Uitgebreidere doseringsinformatie kun je hier vinden op de site van Bio Nova.

AutoFlowering Supermix is verkrijgbaar in flessen van één liter (17,60 euro) en vijf liter (66,50)

(advertenties)